Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Rukka Wave sadetakki musta

Tuotekoodi: rukka wave

59,90 €

Nyt vain:
49,90 €


Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Rukka Pets sadetakki, jossa on miellyttävä ja lämmin pritex-vuori. Takissa on vedenpitävä yläosa ja helma sekä heijastavia yksityiskohtia. Takin vyötärö ja kaulus ovat säädettävissä ja sen etumus on valmistettu joustavasta trikookankaasta.

Rukka Wave sadetakki musta

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Rukka Petsin sporttinen sadetakki aktiiviselle koiralle kylmän kosteisiin keleihin. Lämmittävä ja antistaattinen pritex-vuori sekä täysin teipattu ja vedenpitävä kangas suojaavat koiraa erinomaisesti kylmältä ja sateelta. Rukka on suunnitellut takin, joka on tyylikäs, mukava ja lisäksi vesitiivis. Tämän takin avulla koirasi pysyy kuivana ja puhtaana kaikissa ulkoilusäissä.


Kauluksessa olevan vetoketjun ansiosta takki on helppo ja nopea pukea päälle. Vyötäröllä on säädettävä kuminauha ja kätevä pikalukkokiinnitys molemmin puolin helmaa. Sadetakki on helppo pitää puhtaana ja se kuivuu nopeasti ilmavassa tilassa. Tyylikkääseen pussiin pakattu sadetakki kulkee lisäksi kätevästi mukana. Joustava materiaali sekä etuosan leikkaus parantavat käyttömukavuutta ja tekevät takista erityisen istuvan. Takin etuosa ja sivuhalkiot ovat miellyttävää trikoota. Korkea kaulus suojaa kaulaa ja korvia tuulelta. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä kovassakin vauhdissa. Sadetakki on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.


Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on heijastavat tereet ja logo. Sadetakissa on erittäin laadukkaat materiaalit, vain lemmikkisi parasta ajatellen. Sen pinta on kestävää, vesitiiviistä polyesteriä ja se on vuorattu lämmittävällä pritex-vuorella, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei