Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Kana Collection Tartten tilaa!! -hihna

Tuotekoodi: ktth
35,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Suomessa taluttimeen kiinnitetyn keltaisen nauhan merkitystä on tuotu esiin "Anna tilaa keltaiselle" -kampanjalla vuodesta 2014 alkaen. Kana vei idean pidemmälle ja keksi valmistaa kokonaisen taluttimen pantoineen keltaisina. Kokonaisuuden viimeistelee taiteilija Milla Paloniemen naseva ja humoristinen siili-grafiikka - kuka se voisikaan paremmin vaatia pysymään loitolla kuin kiukkuinen ja ärräpäitä päästelevä Kiroileva Siili?


Taluttimessa on 3M-heijastintehosteet lisäämässä turvallisuutta pimeässä liikuttaessa. Taluttimen koiranpuoleisessa päässä on ekstra-käsilenkki helpottamassa koiran ottamista lähietäisyydelle.


Kana Collection -mallisto on kivannäköinen, laadukas, ergonominen eikä sen valmistamiseen ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat konepestäviä.


Hauskat, tyylikkäät, turvalliset ja mielikuvitukselliset Kana Collection -koiravarusteet suunnittelee suomalainen artisti ja juontaja Kana. Tuotteet valmistetaan huolella pienessä ompelimossa Virossa. Pantavelhona Kana on toiminut jo vuodesta 2009; ensin hand made -mittatilauskonseptilla ja vuodesta 2013 alkaen laajemmin lanseerattuaan ensimmäiset mallistonsa.


Kun tilaat sekä pannan että bgb-taluttimen, saat veloituksetta bgb-varmistimen (arvo 9,90 eur). Voit tilata bgb-varmistimen myös täältä >> 


Kiroileva siili - Tartten tilaa!! -nylontalutin on saatavana 180 cm ja 3 m pituisena. Molemmista pituuksista löytyy BGB- tai pistoolilukkovaihtoehto.


Vaihtoehtoja on 8 kpl:


S koko
leveys 2 cm
pituus 180 cm tai 300 cm
BGB tai pistoolilukko

M koko
leveys 2,5 cm
pituus 180 cm tai 300 cm
BGB tai pistoolilukko

Kana Collection Tartten tilaa!! -hihna

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

35,90 €

Yksityiskohdat

Sarjakuvataitelija Milla Paloniemi ja koiranvarustekuningatar, juontaja ja artisti Kana Alanen ovat suunnitelleet yhteisen koiranvarustemalliston Tartten tilaa!! Kiroileva Siili auttaa ihmisiä ymmärtämään, että keltaisella varustetut koirat tarvitsevat syystä tai toisesta tilaa ohituksiin. Koirat ovat ujoja, arkoja tai ne eivät syystä tai toisesta halua toista koiraa - tai ihmistäkään - kovin lähelle.

Koirien ohitusongelma on yleisin käytöspulma, joka johtuu usein kolmesta syystä:

- Hihnassa kulkevat koirat eivät pysty kommunikoimaan normaalisti: koirien kielellä on kohteliasta ensin viestittää elekielellä, että olen vaaraton. Tämä tarkoittaa aikaa rauhoittaville signaaleille (esim. maan haistelu, katseen, selän tai kyljen kääntäminen) ja riittävää etäisyyttä toiseen koiraan, jotta koirilla on mahdollisuus kohteliaaseen käyttäytymiseen. Koirien kielellä on todella epäkohteliasta lähestyä suoraan kohti.

- Sosiaalistaminen on puutteellista: koirilla on huonoja kokemuksia muista koirista. Huono kokemus voi syntyä jo tilanteessa, missä ihmisen mielestä ei ole mitään pelättävää. Riittää siis, että pentu pelästyy. Mitään ei tarvitse tapahtua. Aina näitä tilanteita ei omistaja välttämättä edes huomaa. Pennut harvoin oireilevat, ongelmat alkavat näkyä koiran aikuistuessa.

- Koulutus ohitustilanteisiin on kesken. 

 

Tutustu ilmaisiin artikkeleihimme: 
Kontakti - tapakasvatuksen ja tottelevaisuuden perusta >>
Hienosti hihnassa >>


Live- ja verkkokurssi: 
Ohituskoulu >>

Lisätiedot

Toimipaikka Ei