Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Kana Collection Tartten tilaa -kaulapanta!!

Tuotekoodi: ktt
35,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Kanan Tartten Tilaa -pannat ovat puolikiristäviä ja lyhytkarvaisella pehmokankaalla pehmustettuja. Panta on sopiva silloin, kun kiristysosan ollessa kiristettynä äärimmilleen pannan ja kaulan väliin mahtuu pari sormea. Kiristysosan ei ole tarkoitus kuristaa. Kun tilaat sekä pannan että bgb-taluttimen, saat veloituksetta bgb-varmistimen (arvo 9,90 eur). Voit tilata bgb-varmistimen myös täältä >>Pantojen koot:
24, 27, 30, 33, 36, 40, 45, 50 ja 55 cm.
Näistäkin isompia pantoja on mahdollista saada. Toimitusaika on pidempi, koska isot koot tehdään käsityönä. Hintaakin on vähän enemmän. Pantojen leveydet:
 
24 cm noin 3,5 cm
27, 30 ja 33 cm noin 4 cm
36, 40, ja 45 cm noin 5 cmLiittyvät tuotteet:

Tartten tilaa -talutin


Kana Collection Tartten tilaa -kaulapanta!!

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

35,90 €

Yksityiskohdat

Sarjakuvataitelija Milla Paloniemi ja koiranvarustekuningatar, juontaja ja artisti Kana Alanen ovat suunnitelleet yhteisen koiranvarustemalliston Tartten tilaa!! Kiroileva Siili auttaa ihmisiä ymmärtämään, että keltaisella varustetut koirat tarvitsevat syystä tai toisesta tilaa ohituksiin. Koirat ovat ujoja, arkoja tai ne eivät syystä tai toisesta halua toista koiraa - tai ihmistäkään - kovin lähelle.


Koirien ohitusongelma on yleisin käytöspulma, joka johtuu usein kolmesta syystä:

- Hihnassa kulkevat koirat eivät pysty kommunikoimaan normaalisti: koirien kielellä on kohteliasta ensin viestittää elekielellä, että olen vaaraton. Tämä tarkoittaa aikaa rauhoittaville signaaleille (esim. maan haistelu, katseen, selän tai kyljen kääntäminen) ja riittävää etäisyyttä toiseen koiraan, jotta koirilla on mahdollisuus kohteliaaseen käyttäytymiseen. Koirien kielellä on todella epäkohteliasta lähestyä suoraan kohti.

- Sosiaalistaminen on puutteellista: koirilla on huonoja kokemuksia muista koirista. Huono kokemus voi syntyä jo tilanteessa, missä ihmisen mielestä ei ole mitään pelättävää. Riittää siis, että pentu pelästyy. Mitään ei tarvitse tapahtua. Aina näitä tilanteita ei omistaja välttämättä edes huomaa. Pennut harvoin oireilevat, ongelmat alkavat näkyä koiran aikuistuessa.

- Koulutus ohitustilanteisiin on kesken.


Kana Collection -mallisto
 on kivannäköinen, laadukas, ergonominen eikä sen valmistamiseen ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat konepestäviä.
 

Tutustu ilmaisiin artikkeleihimme: 
Kontakti - tapakasvatuksen ja tottelevaisuuden perusta >>
Hienosti hihnassa >>


Live- ja verkkokurssi:
 
Ohituskoulu >>

Lisätiedot

Toimipaikka Ei