Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Aptus Calphosum D 180g

Tuotekoodi: calphosumD
17,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Kalsiumia ja fosforia sisältävä kivennäisrehuvalmiste koiralle ja kissalle.


Ominaisuudet


Calphosum D -valmisteen kalsiumin ja fosforin lähteet ovat synteettisiä tri- ja dikalsiumfosfaatteja. Kalsiumin ja fosforin suhde on 2:1. D-vitamiini edistää luun mineralisaatiota ja luuston kehittymistä. D-vitamiinia tarvitaan myös kalsiumin homeostaattiseen säätelyyn, mikä on välttämätöntä useiden fysiologisten prosessien normaalille toiminnalle. 


Käyttöohje


Koira ja kissa tarvitsevat lisäkalsiumia ja lisäfosforia silloin, kun epäillään, ettei näitä ole riittävästi ravinnossa. Näin voi olla esimerkiksi kotiruokaa annettaessa. Myös kasvu, tiineys ja imetys lisäävät kalsiumin ja fosforin tarvetta.


Annostus


Täysikasvuiselle koiralle 1 mittalusikallinen/10 kg kerran päivässä. Pennuille ja nartulle kantoajan lopulla ja imetysaikana 1 mittalusikallinen/5 kg kerran päivässä. Kissalle 0,5 mittalusikallista/5 kg kerran päivässä. Jauhe voidaan sekoittaa ruokaan.


Pakkaus


Säilyvyys: 5 vuotta Säilytys: huoneenlämmössä (15–25 °C) kuivassa paikassa. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Pakkaukset: 150 tablettia (200 g), jauhe 180 g, 400 g


Huomaa


Calphosum D -valmistetta annosteltaessa tulee huomioida ruokavalion sisältämä kalkki. Jos eläin syö laadukasta täysravintoa, keskustele kalkin lisätarpeesta eläinlääkärin kanssa. Käänny eläinlääkärin puoleen myös, jos epäilet pennulla olevan luuston kehityshäiriöitä.


Ravintoainekoostumus Raakakuitu 35 % Tuhka 60 % Kalsium (Ca) 225 mg/g Fosfori (P) 115 mg/g


Esiseoksen lisäaineet D3-vitamiini E671 14 ky/g


Sisältö Trikalsiumfosfaatti 50,8 %, dikalsiumfosfaatti 14,4 %, apuaineet 34 %, vitamiiniesiseos 0,8 %.

Aptus Calphosum D 180g

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei