Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Train'n'Treat

Tuotekoodi: 6004
29,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Vietä laatuaikaa lemmikisi kanssa! Kestävä ja pestävä Train´N´Treat on tarkoitettu positiiviseen vahvistamiseen kouluttaessasi koiraasi.


Tuote yhdistää hauskalla, siistillä ja turvalliselle tavalla herkun tarjoamisen ja hienovaraisen klikkauksen. Ei siis erikseen naksua ja namia, hihnaa ja hanskoja käteen ja pois, sillä tämä toimii myös hanskat kädessä! Helpottaa eritoten hihnalenkillä koiran palkitsemista!


Train´N´Treat on tehty kestämään. Sen runko on biokomposiittia ja metalliosat ruostumatonta terästä. Tuote on suomalainen innovaatio! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa! Käyttö
Avaa pohjassa oleva luukku, tuuppaa nakki sisään ja paina nappia! Toimii nakin lisäksi ainakin JR Pure Pate lammaspateella, tämä testattu nakinpuutteessa Visiolla.


Laitteen opettaminen koiralle
Totuta koirasi ensin siihen, että laitteen naksauksen jälkeen se saa herkun. Pidä laite kauempana koirasta. Kun koirasi itse tulee paikalle, kun klikkaat nakin poikki, voit antaa sen syödä nakkiviipaleen laitteesta. Kun tämäkin on koirallesi okei, voit klikata nakin suoraan koiran suuhun.


Putsaus
Kaikki osat ovat konepestäviä.

Train'n'Treat

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei