Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

FitPAWS® Donut Holder

Tuotekoodi: 800006_
24,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

FitPAWS® Donut Holder on ilmalla täytettävä rengas, joka vakauttaa FitPAWS® Donut -jumppapalloa. Donitsin pitäjä on hyvä treenityökalu, jos FitPAWS® Donut -jumppapallon liike on koirallesi outo. Voit aloittaa renkaan kanssa ja kun koirasi syvät lihakset vahvistuvat ja tasapaino kehittyy, voit jättää renkaan pois ja siirtää donitsin suoraan lattialle. 


FitPAWS® Donut Holder on tärkeä koiran turvallisuutta lisäävä työkalu eläinten kuntoutuksen ammattilaisille, jotka käyttävät FitPAWS® Donut -jumppapalloa voimanjaon kuntouttamiseen leikkausten jälkeen. FitPAWS® Donut Holder käy myös temppukoulutukseen.


FitPAWS® Donut Holder täyttyy helposti ilmapumpulla, jossa on kartion mallinen suulake (pumppua ei ole mukana paketissa). Älä ylitäytä rengasta. Siinä tulee olla juuri sen verran ilmaa, että se tuntuu tukevalta koskea ja se vakauttaa FitPAWS® Donut -jumppapallon.


EI VAIN DONITSEILLE! Rengas käy myös FitPAWS® 90 cm Wobble Boardin alle! Käyttämällä tätä yhdistelmää saat loistavan syviä lihaksia vahvistavan treenin isoille ja jättiroduille. Rengas tekee Wobble Boardista dynaamisemman. Se toimii erinomaisesti vanhojen koirien syvien lihasten treenauksessa ja itseluottamuksen rakentamisessa. Tämän yhdistelmän käyttö on näppärää myös urheilukoirien kunnon nostamisessa ja koiran kuntoutuksessa.

FitPAWS® Donut Holder

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei