Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Non-stop Line Harness

Tuotekoodi: nslh
44,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Monipuolinen valjas, joka sopii hyvin pienille ja suurille koirille jokapäiväiseen aktiiviseen käyttöön. Valjaissa on useita hihnan kytkentäpisteitä. Ja sitä on saatavana neljänä eri värisenä.


 


Line harness valjas on paras vaihtoehto kävelylle, jäljestykseen, metsästykseen ja päivittäiseen lenkkeilyyn koiran kanssa. Useat hihnan kytkentävaihtoehdot tekevät tästä valjaasta monipuolisen jokapäiväiseen käyttöön. Selän päällä olevan kiinnityspisteen lisäksi valjaassa on silmukka jäljestysliinan kiinnittämiseksi mahan alapuolelle. Tämän ansiosta koira voi jäljestää ilman, että liina sotkeutuu sen jalkoihin. Koosta 3 eteenpäin valjaista löytyy kangaslenkki myös edestä, jonka avulla koira voidaan opettaa kulkemaan vetämättä.


Line harness valjas on ergonomisesti suunniteltu antamaan koiran hartioille vapaus liikkumiseen. Valjas ovat säädettävissä rinnan ympäriltä. Valjas on helppo pukea koiran päälle, ensimmäisellä kerralla sovitat säädöt oikein ja tämän jälkeen se on helppo pukea ja riisua.


Valjaita on saatavana neljässä eri värissä; oranssi, sininen, violetti ja musta. 3M heijastimet takaavat näkyvyyden useimmista suunnista pimeällä. Kokotaulukko löytyy kuvista. 


Non-stop dogwearin kaikkien valjaiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koiran hyvinvoinnista. Ergonominen suunnittelu vaatii huomiota yksityiskohtiin. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme. Valjaassa on Hypalon vahvisteet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus. 


  TEKNISET TIEDOT


- Kolme kiinnityskohtaa talutushihnalle tai liinalle (kaksi koossa 1-2)
- Ripstop-kangas
- Nylon
- Hypalon-vahvikkeet
- Pehmuste on suljettua solurakennetta, joka ei ime vettä
- Dureflex-soljet
- 3M heijastimet
- Värit: oranssi, sininen, violetti, mustaPESUOHJE


Konepesu max 30°C, ei rumpukuivausta.

Non-stop Line Harness

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

44,90 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei