Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Canius® Plus maitohappobakteerijauhe

Tuotekoodi: 8169300
26,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Canius® Plus -maitohappobakteerijauhe on koirien omia maitohappobakteereita sisältävä valmiste. Se sisältää suomalaisista koirista peräisin olevia suoliston maitohappobakteereita ja siksi poikkeaakin kaikista muista markkinoilla olevista valmisteista. Canius laskee pH:ta ja vähentää tautia aiheuttavien bakteerien määrää. Käyttöaiheita mm.:


- Ruoansulatuskanavan bakteeritoiminnan häiriötilat, kuten antibioottikuurien jälkeen
- Äkilliset tai toistuvat suolistohäiriöt
- Nartuille raskauden ja imetyksen aikana
- Ruokinnan muutokset
- Koiraa rasittavat elämäntilanteet ja elämänmuutokset, kuten matkat, näyttelyt ja kokeet
- Koiralle, jolla on akuutti tai toistuva suolistohäiriö

Canius® Plus maitohappobakteerijauhe

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Canius® Plus -tuotteiden maitohappobakteeripitoisuutta on lisätty huomattavasti. Näin valmisteen riittoisuus kasvaa yli kaksinkertaiseksi. Sama teho saavutetaan pienemmällä annoksella, joten pakkauksesta riittää pidempään. Koska Canius® Plus on entistäkin riittoisampi, päiväannoksen hinta on aiempaa edullisempi.


Caniuksesta löytyy nyt kaksi kätevää pakkauskokoa: tutunkokoinen 60 g:n purkki sopii erityisesti jatkuvaan käyttöön, monen koiran talouksiin ja kasvattajille. Pienempi 30 g:n pakkaus soveltuu lyhytaikaisempaan käyttöön ja pienille, alle 3 kg painaville koirille. Tarkan annostelun helpottamiseksi Canius® Plus -pakkauksissa on mittalusikka.


Pakkauskoot:

30 g purkki, riittoisuus 35 vrk
60 g purkki, riittoisuus 70 vrk


Annostus:
 
Jauhe sekoitetaan ruokaan tai juomaan. 1-3 kg koiralle ½ annostelulusikallista kerran vuorokaudessa. Yli 3 kg koiralle 1 annostelulusikallinen kerran vuorokaudessa.

Raaka-aineet: 
Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, piioksidi, Lactobacillus fermentum NCIMB 41636, Lactobacillus plantarum NCIMB 41638 ja Lactobacillus rhamnosus NCIMB 41640, (yhteensä keskimäärin 3x1011 pmy/kg)


Ravintoaineet:

Raakaproteiini 3,1 %, raakarasva 0,27 %, raakakuitu 0,8 %, tuhka 41,81 %,  kosteus alle 2,5 %

Ravitsemukselliset lisäaineet:
Kalsium 146 mg/g, fosfori 7,1 mg/g

Varastointi:
Pakkaus on suljettava heti annostelun jälkeen. Pakkaus sisältää annostelulusikan. Säilyy suljettuna huoneenlämmössä alle 25 °C lämpötilassa 6 kk ja avattuna 3 kk. Säilyy avaamattomana jääkaapissa alle 8 °C lämpötilassa parasta ennen päivään asti. Avaamaton pakkaus voidaan kuljettaa 2 - 25 °C lämpötilassa, kun kuljetusaika on alle 14 vrk. Canius säilytetään myymälässämme jääkaapissa.

 

 

Lisätiedot

Toimipaikka Ei