Tervetuloa!

0 tuotetta.

Ruud Haak, Resi Gerritsen, Simon Prins Koiran käyttäytymisen perusteet

Tuotekoodi: Koiran käyttäytymisen perusteet
38,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

1

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Opi tunnistamaan ja tulkitsemaan koirasi ilmeitä, eleitä ja signaaleja sekä kouluttamaan koiraasi tehokkaasti operantin ehdollistamisen keinoin. Tässä kirjassa koirankoulutuksen ammattilaiset, tohtori Resi Gerritsen, Ruud Haak ja Simon Prins jakavat olennaisimmat tiedot koiraharrastajille ja koirien kouluttajille. Opit soveltamaan operantin ehdollistamisen keinoja ja saat käytännön neuvoja, joilla edesautat koirasi oppimista.

 

Kirjassa esitellään koiran käyttäytymisen keskeiset käsitteet sekä tapa viestiä. Saat konkreettisia neuvoja koulutukseen kolmen askeleen ohjelmalla ja kehität taitojasi toimia koirasi kanssa. Kirja aloittaa K9 PRO -sarjan.

 

Tekijöistä:

 

Resi Gerritsen ja Ruud Haak ovat kouluttaneet pelastuskoiria yli 30 vuoden ajan ja he ovat osallistuneet pelastusoperaatioihin eri puolilla maailmaa. He kouluttavat pelastuskoiria Kansainväliselle Punaiselle Ristille sekä YK:n humanitaarisen avun koordinaatioyksikölle. He ovat kouluttaneet huume- ja räjähdekoiria Alankomaiden kuninkaallisille ilmavoimille sekä poliisille. Gerritsen ja Haak ovat myös Kansainvälisen pelastuskoirajärjestön IRO:n tuomareita.

 

Simon Prins on kouluttanut poliisikoiria ja koirien kouluttajia yli 20 vuoden ajan Alankomaiden poliisivoimille ja kansallisiin erikoistehtäviin sekä pelastustehtäviin. Hänen innovatiiviset menetelmänsä kouluttaa koiria korkean riskin operaatioihin ovat kansainvälisesti arvostettuja. Prins uskoo positiiviseen vahvistamiseen, turvallisen oppimisympäristön luomiseen, tavoitteiden asettamiseen ja selkeään kommunikointiin. www.simonprins.com

 

Tekijät: Ruud Haak, Resi Gerritsen, Simon Prins

Kieli: suomi

Sivumäärä: 260

 

ISBN-13: 9789525701487, ISBN-10: 9525701484

Lisätiedot

Toimipaikka Ei