Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Nelijalkainen hengenpelastaja

Tuotekoodi: 4heng
14,00 €

Saatavuus: Varastossa

Nelijalkainen hengenpelastaja

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

ALENNUSHINTA! KANNET KULUNEET, SISÄSIVUT SIISTIT. Ei palautusoikeutta! 

Jokainen koira reagoi luonnostaan varoen savuun ja tuleen. Se on ollut koiraeläimille selviytymiskeino luonnonolosuhteissa. Tätä synnynnäistä ominaisuutta vahvistamalla omasta koirastaan voi kouluttaa nelijalkaisen hengenpelastajan.

Saamme usein lukea uutisia siitä, miten perheen lemmikki pelasti koko perheen tulipalosta vaatimalla sinnikkäästi perhettä heräämään unestaan. Tämän kirjan avulla jokainen voi kouluttaa omasta lemmikistään oivan avun hätätilanteen varalle. Tähän tehtävään kouluttaminen ei edellytä koiralta ennakkotaitoja, ja sen oppivat kaikki koirat rotuun ja kokoon katsomatta. On kuitenkin muistettava, että koira ei korvaa lakisääteistä palovaroitinta!

Anders Hallgren on omistanut elämänsä koirien olojen sekä ihmisen ja koiran välisen suhteen parantamiselle. Hallgren on yksi maailman ensimmäisistä koirapsykologeista. Hän perusti alan koulutusta Ruotsiin 1980. Hallgren on tunnettu ennen kaikkea pehmeistä ja positiivisista koulutusmenetelmistään, ja hän on työskennellyt koirien parissa lähes 40 vuotta. Koirankouluttajat, koiranomistajat ja koirakoulut eri puolilla maailmaa käyttävät hänen menetelmiään. Anders Hallgren on kirjoittanut koirankoulutuksesta ja koirien käyttäytymisestä yli 20 kirjaa.

34 sivua ISBN 978-952-92-2298-8

Lisätiedot

Toimipaikka Ei