Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Tunnistusetsintäkoirat

Tuotekoodi: ID_tunnistus
35,00 €

Saatavuus: Varastossa

Tunnistusetsintäkoirat

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Tunnistusetsintäkoira osaa erottaa ihmisen ominaishajun muista hajuista ja etsiä kyseistä ihmistä sen perusteella. Hyvin koulutetulla tunnistusetsintäkoiralla on mahdollisuus onnistua jopa silloin, kun ihmisen katoamisesta on kulunut aikaa ja katoamisalue on muiden ihmisten tallaama. 

 

Tunnistusetsintäkoirat opastaa tunnistusetsintäkoiran koulutukseen perusteellisesti ja havainnollisesti valokuvien ja harjoitusten avulla. Koulutuksen perusteista siirrytään hajutunnistukseen, kohdehajuisten esineiden etsimiseen ja lopulta ihmisen yksilöllisen jäljen tunnistamiseen niin maastossa kuin taajamassa. 

 

Kattava teos perustuu tuoreimpiin tutkimuksiin sekä tunnistusetsinnän ammattilaisten ja harrastajien kokemuksiin. Kirja sopii erinomaisesti eläintenkouluttajien sekä virkakoiranohjaajien perusoppikirjaksi. Kirjan harjoitukset soveltuvat kaikille koirakoille koiran rodusta tai taitotavoitteesta riippumatta.


TEKIJÄT


Ilkka Hormila toimi yli 40-vuotisen poliisiuransa aikana partiokoiranohjaajana ja Poliisikoiralaitoksen opettajana. Nykyään hän kiertää opettamassa tunnistusetsintää eri puolilla maailmaa. 


Päivi Romppainen on eläintenkouluttaja, Poliisikoira-lehden päätoimittaja, freelance-toimittaja sekä kirjailija. Tunnistusetsintää Romppainen on harrastanut ja opettanut vuodesta 2010 lähtien. 


Tapani Romppainen on valokuvaaja ja hän kuvannut kirjan kuvat.

 

Tekijät: Ilkka Hormila ja Päivi Romppainen

Kieli: suomi

Sivumäärä: 352

ISBN-13: 9789518846362, ISBN-10: 9518846367

Lisätiedot

Toimipaikka Ei