Tervetuloa!

0 tuotetta.

Estekurssi kaneille

Tuotekoodi: Estekurssi kaneille
105,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Kanihyppyä on harrastettu Suomessa jo 90-luvulla. Suomessa on tällä hetkellä kaksi esteharrastusta ylläpitävää yhdistystä: Suomen estekanit ry ja Suomen kanihyppääjät ry. Laji herättää monien ihmisten kiinnostuksen, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti.


Useassa kodissa oleilee tänä päivänä lemmikkinä pupu ja yhteistä harrastusta pitkäkorvan kanssa on varmasti moni joskus harkinnut, mutta miten päästä alkuun, ja kuinka kaneja koulutetaan hyppäämään? Näihin, kuin myös moniin muihin kysymyksiin vastaus löytyy tältä kurssilta!


Kurssilla opetellaan kanin kouluttamista, ohjaamista esteradalla, sekä käydään läpi kilpailujen sääntöjä ja käytäntöjä. Missä tahansa kaniharrastuksessa ehdottoman tärkeää on ansaita saaliseläimen luottamus. Kevytmielistä ja oma-aloitteista suhtautumista ihmisen kanssa harrastamiseen ei pakotteiden avulla saavuteta. Tästä syystä jokainen kani huomioidaan kurssilla yksilöllisesti, ja koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen (palkitsemiseen halutusta käytöksestä).


Kurssi soveltuu kanihypystä kiinnostuneille aloittelijoille, lajia jo pidempään harrastaneille, tai ihan vain henkilöille, joilla on herännyt kiinnostus kanien positiivisesta kouluttamisesta!


Huomioitavaa:


- Kurssille saa osallistua 1 kani per ohjaaja, mutta kanit, jotka asuvat kotona kimpassa, voivat omistajan halutessa molemmat tulla mukaan, jotta koulutettava pupu tuntee olonsa mahdollisimman turvalliseksi vieraassa ympäristössä


- Vain yli 3 kk ikäiset, terveet kanit voivat osallistua kurssille


- Rokotetut sekä rokottamattomat kanit voivat osallistua, mutta kaikkien (niin rokotettujen kuin rokottamattomienkin) riskialueella asuvien kanien ulkokaranteeniaika on 3 viikkoa


ALKAVAT KURSSIT


Aika: La 12.1.-16.2.2019 klo 11.30-12.30
Kouluttaja: Juulia Wihlman 
Paikka: 
Vision pieni halli (vasen pääty), Penttiläntie 205 Nurmijärvi (lämmin sisätila) 
Koulutuspäivät: 
12.1., 19.1., 26.1., 2.2. ja 16.2. (Huom! ei 9.2.)


MENNEET KURSSIT


Aika: La 30.12.2017 - 3.2.2018 klo 12-13
Kouluttaja: Juulia Wihlman
Paikka: Vision pieni halli (vasen pääty), Penttiläntie 205 Nurmijärvi (lämmin sisätila)
Koulutuspäivät: 30.12., 6.1., 20.1., 27.1. ja 3.2. (Huom. EI 13.1!)

Estekurssi kaneille

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

105,00 €