Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Kanakurssi 4 - Kriteeri

Tuotekoodi: KK4
330,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Jäätkö junnaamaan samalle tasolle etkä saa nostettua vaatimustasoa? Kestääkö koulutus siksi helposti päiviä, vaikka oikeasti voisit nostaa vaatimustasoa jopa sekunneissa?


Kanakurssia siirretään vallitsevan koronatilanteen takia! Koska Kanakursseilla työskennellään pareittain, on riittävien turvavälien säilyttäminen hankalaa. Voit ilmoittautua jonoon asiakaspalveluumme, jos haluat ensimmäiselle mahdolliselle Kanakurssille mukaan.

Kanakurssi 4 - Kriteeri

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Ammattikouluttajalle aika on rahaa. Tällä kurssilla opitaan hallitsemaan vaatimustasoa ja nostamaan sitä niin nopeasti kuin mahdollista, jotta koulutus olisi niin tehokasta kuin mahdollista. Armottomat opettajat eli kanat kertovat, miksi vaatimustasoa on nostettava, eikä paikallaan junnaaminen kannata.

 

Liity myös Koirakoulu Visio | Kanakurssit -Facebook ryhmään! Ryhmään voivat liittyä kanakurssin käyneet ja niistä kiinnostuneet. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/groups/418670665586282/MENNEET KURSSIT:

 

Aika: la-su 25.-26.1.2020
Klo: la 12-19, su 12-19 
Paikka: Penttiläntie 205 Nurmijärvi, pikkuhalli (vasemmasta päädystä sisään) 
Kouluttaja: Tommy Wiren (at 2010)
Kurssikertoja: 2 päivää
Koulutusaika: 7 h/pvä
Osallistujia: 6
Kahvitukset: tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa 
Lounas: omat eväät


Eikö kurssilla ole paikkoja? Tai ajankohta ei sovi? Ilmoittaudu jonoon asiakaspalveluumme (esim. asiakaspalvelu@koirakouluvisio.com), niin saat sähköpostiisi tiedon, kun sopiva koulutus olisi tarjolla. Jonottaminen ei sido sinua mitenkään. 

Lisätiedot

Toimipaikka Hyvinkää
Kouluttaja Tommy Wirén