Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Kana Collection Silko-panta

Tuotekoodi: kc silko
24,90 €

Saatavuus: Varastossa

Kana Collection Silko-panta

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

24,90 €

Yksityiskohdat

Pitkän etsinnän ja huolellisen testaustyön jälkeen Kana löysi pantoihin kankaiden kuningattaren - sileääkin sileämmän, kynsien ja risujen kestävän, vettähylkivän ja sähköistämättömän Silkon. Silko-pannat on testattu ja erinomaisiksi havaittu hienon, pitkän ja / tai pörröisen turkin omaavilla koirilla. Puolikuristava Silko-panta on helppo pujottaa koiran kaulaan. Koko pannan matkalla kiertää leveä 3M-heijastin, joka varmistaa karvaisen kaverisi näkyvyyden pimeässä.

Silko-kaulapanta on erittäin helppohoitoinen: voit laittaa sen pesupussiin ja pestä pyykinpesukoneessa 40°C:ssa.

Hauskat, tyylikkäät, turvalliset ja mielikuvitukselliset Kana Collection -koiravarusteet suunnittelee suomalainen artisti ja juontaja Kana. Tuotteet valmistetaan huolella pienessä ompelimossa Virossa. Pantavelhona Kana on toiminut jo vuodesta 2009; ensin hand made -mittatilauskonseptilla ja vuodesta 2013 alkaen laajemmin lanseerattuaan ensimmäiset mallistonsa.

Värit:
Musta
Pinkki

Pannan kokonumero vastaa pantaa pienimmillään pannan sisäpinnalta mitattuna. Panta on koiralle sopiva, kun kaulanympärys korvien takaa mitattuna on suurin piirtein sama kuin kokomerkintä. Kiristysosa avaa pannan suuremmaksi, jotta sen saa pujotettua pään yli kaulaan.

Koot:

Koko   Leveys   Kiristysosan antama lisäpituus
24 3,5 cm 5,5 cm
27 4 cm 7 cm
30 4 cm 7 cm
33 4 cm 7 cm
36 5 cm 9,5 cm
40 5 cm 9,5 cm
45 5 cm 9,5 cm

Lisätiedot

Toimipaikka Ei