Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Kaisa Hilska: Työkoiran pentutestaus

Tuotekoodi: KHtkpt250218
EAN:
69,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

KAISA HILSKA: TYÖKOIRAN PENTUTESTAUS

Kasvattaja! Tiedä mitä myyt!
Pennunostaja! Tiedä mitä ostat! 

Työkoiran pentutestaus -luennolla Kaisa Hilska kertoo tavastaan testata erilaisiin tehtäviin työkäyttöön paimeniksi ja etsintätehtäviin sekä harrastuskoiriksi useisiin eri lajeihin tulevia pentuja. Pennut testataan 6-7 viikon ikäisenä.

Dataa testauksesta on kerääntynyt 17 vuoden ajan. Tämän datan perusteella vahvimmin vaikuttavat säilyvän tietyt temperamenttitekijät sekä tilan ja alustojen käsittelyyn liittyvät ominaisuudet. Tärkein anti testauksella onkin antaa kasvattajalle lisäinformaatiota pennun vahvuuksista ja heikkouksista, erityisesti suhteessa pentueen muihin yksilöihin. Pennun uudelle omistajalle testaus antaa yksilöityjä kasvatusohjeita, joiden perusteella uusi omistaja pystyy vahvistamaan heti alusta asti eniten vahvistusta tarvitsevia osa-alueita ja opettamaan juuri sille pennulle tärkeimpiä taitoja.

Kaisa vertaa myös yleisesti erilaisia pentutestausmuotoja ja kertoo perusteita sille, miten ja miksi on muokannut omaa pentutestaustaan.

Testattuja pentuja on eniten näissä roduissa: kelpie, hovawart, leonberg (yli 100 yksilöä), bouvier, bordercollie (yli 70 yksilöä), kooikerhondje, brasilianterrieri, australianpaimenkoira, belgianpaimenkoirat, espanjanvesikoira, novascotiannoutaja, labradorinnoutaja, ja suomenlapinkoira (yli 40 yksilöä).

Aika: su 29.4.2018 klo 12-17
Paikka:
 Koirakoulu Visio, Penttiläntie 205 Nurmijärvi
Luennoitsija:
 agrologi AMK ja eläintenkouluttaja Kaisa HilskaLuennoitsija esittelyssä

Kaisa on aloittanut koiraharrastuksensa vuonna 1988 ensimmäisen oman koiransa x-rotuisen Iitan kanssa. Rotuina tämän jälkeen on ollut appenzelli, saksanpaimenkoira, kultainennoutaja ja australiankelpie. Hän toimii eläintenkouluttajana ja lampurina.

Kaisa on toiminut kouluttajana, ylitoimitsijana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana useissa koiraseuroissa Turussa sekä Forssassa. Hän toimii jalostustoimikunnissa kelpieiden osalta sekä SBCAKissa että SPKYssä. Pelastuskoiratoiminnassa hän on toiminut hälytysryhmässä kelpieidensä kanssa vuoteen 2012 saakka.

Kaisa kasvattaa kelpieitä kennelnimellä Kelmi, joiden kanssa hän tekee työtä paimenkoirien koulutuksen parissa, kilpailee ajan salliessa paimennuksessa ja toimii paimennuksen ylituomarina ja on aiemmin kilpaillut myös agilityssä, PK-haussa korkeimmassa luokassa, pelastushaussa ja raunioilla ja TOKOssa. Kotoa löytyy myös keskiaasiankoira ja maremmano-abruzzese laumanvartijoina sekä lancashire heelerit ja chihuahua tyttärien harrastuskavereina.

Kaisa Hilska opettaa ammattikoulutasolla eläinten ruokintaa, genetiikkaa ja jalostusta sekä anatomiaa, käyttäytymistä ja oppimispsykologiaa. Hän toimii myös jalostusneuvojana.

Kaisa Hilska: Työkoiran pentutestaus

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Ei