Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Kaisa Hilska: Paimenkoiran perusvalmiudet

Tuotekoodi: KHPaitot
EAN:
149,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Koulutus on tarkoitettu paimennusta harrastavan tai paimennukseen tähtäävän koirakon perusvalmiuksien harjoitteluun. Opettelemme pysäyttämistä liikkeestä seisomaan ja maahan, liikkumistempon säätelyä (hitaammin-nopeammin), suuntien opettamista, etäisyyden lisäämistä käskystä ja ohjaavan paineen ymmärtämistä operantein keinoin. Kurssilla ei harjoitella lampailla, vaan opetetaan ohjaajille työkaluja perusvalmiuksien harjoitteluun arjessa. Tarvitset runsaasti makupaloja ja lelun palkitsemiseen.


Aika: 16.-17.2.2019
- la klo 12-19
- su klo 9-16 
Paikka: Penttiläntie 205, Nurmijärvi
Kouluttaja: Kaisa Hilska, eläintenkouluttaja (at), agrologi (amk)

KOULUTUSRYHMÄT
Pennut: - pennuille ja nuorille koirille, joilla ei tottelevaisuus ole vielä hallinnassa
Aikuiset: - aikuisille, joilla on perustottelevaisuus kunnossa
Paimentaneet: - aikuisille, joilla on paimennuskokemusta

Jokaiseen ryhmään mahtuu 4 koirakkoa.

Kahvitukset ja lounas:
- lounastauko la klo 16-17, su klo 13-14
- omakustanteinen lounas
- kahvit ja pikkupurtava sisältyy hintaan
- myynnissä ihmisille limuja sekä suklaa- ja myslipatukoita ja koirille makupaloja, leluja yms.

Luennoitsija esittelyssä

Kaisa on aloittanut koiraharrastuksensa vuonna 1988 ensimmäisen oman koiransa x-rotuisen Iitan kanssa. Rotuina tämän jälkeen on ollut appenzelli, saksanpaimenkoira, kultainennoutaja ja australiankelpie.

Hän toimii eläintenkouluttajana ja lampurina. Kaisa on toiminut kouluttajana, ylitoimitsijana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana useissa koiraseuroissa Turussa sekä Forssassa. Hän toimii jalostustoimikunnissa kelpieiden osalta sekä SBCAKissa että SPKYssä. Pelastuskoiratoiminnassa hän on toiminut hälytysryhmässä kelpieidensä kanssa vuoteen 2012 saakka.

Kaisa kasvattaa kelpieitä kennelnimellä Kelmi, joiden kanssa hän tekee työtä paimenkoirien koulutuksen parissa, kilpailee ajan salliessa paimennuksessa ja toimii paimennuksen ylituomarina ja on aiemmin kilpaillut myös agilityssä, PK-haussa korkeimmassa luokassa, pelastushaussa ja raunioilla ja TOKOssa. Kotoa löytyy myös keskiaasiankoira ja maremmano-abruzzese laumanvartijoina sekä lancashire heelerit ja chihuahua tyttärien harrastuskavereina.

Kaisa Hilska opettaa ammattikoulutasolla eläinten ruokintaa, genetiikkaa ja jalostusta sekä anatomiaa, käyttäytymistä ja oppimispsykologiaa. Hän toimii myös jalostusneuvojana.

Kaisa Hilska: Paimenkoiran perusvalmiudet

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

149,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei