Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Jessica Aschberg: Koirien laumakäyttäytyminen

Tuotekoodi: JAlauma
95,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Eläintenkouluttaja Jessica Aschberg luennoi aiheesta, miten hallita koiralaumaa ja vaikuttaa koirien välisiin suhteisiin niin, että sopu säilyy. 


Molempina päivinä on teoriaa ja käytäntöä.


La 7.3.2020 klo 12-17
Koirien kommunikointi ja tunnetilat laumassa


-  Teoriassa käsitellään mm. hierarkia ja mikä siihen mahdollisesti vaikuttaa, lauman sisäiset ja ulkoiset tilanteet, miten stressi ja muut vastoinkäymiset vaikuttaa laumaan kokonaisuutena, miten ihminen voi vaikuttaa koiriin yksilöinä ja laumana sekä käsitellään koirien välistä väkivaltaa. Käydään läpi aitoja tilanteita.


-  Käytännössä käydään läpi miten useampi koira kommunikoi keskenään, mitkä ovat mahdolliset ongelmatilanteet ja miten niihin puututaan. Tarkkaillaan yksittäisten koirien kommunikointia ihmisten ja ympäristön kanssa, sitten tarkkaillaan miten laumassa samat yksilöt kommunikoivat ja ratkovat erinäisiä tilanteita.


Su 8.3.2020 klo 10-16
Koiralauman kommunikointi vieraan koiran kanssa


- Teoriassa käsitellään mm. mitä tulisi huomioida jos aikoo käyttää useamman koiran ryhmää työssään kuntouttaa epäsosiaalista koirayksilöä, käydään myös läpi erinäisiä asiakastilanteita.


- Käytännössä katsotaan miten eri yksilöt ratkovat vieraan koiran saapumista, miten ihminen ottaa tilanteen hallintaan, miten voidaan edesauttaa sujuvaa kommunikoimista ja ystävällisiä kohtaamisia.


 


Kaikille avoin koulutus on osa Vision Kouluttajakoulutuksen 3-4 vaiheiden opintoja. 


Jessicalle on tarjolla myös yksityiskoulutusaikoja.
Yhteydenotot näistä Vision asiakaspalveluun. 


Kouluttaja: Jessica Aschberg
Aika: la 7.3.2020. klo 12-17, su 8.3.2020 klo 10-16
Paikka: Penttiläntie 205 Nurmijärvi


 


Kuka on Jessica Aschberg, Team JessiCan eläintenkouluttaja (AT)? 


Jessica aloitti taipaleensa 60 kilparekikoiran opeissa. Hän on aluksi itseoppinut tulkitsemaan koirien eleitä, tunnetiloja ja sen kautta oppinut kouluttamaan. Jessica on alkujaan kouluttanut useampaa koiraa kerrallaan saaden haluamiaan tuloksia.


Jessica suoritti eläintenkouluttajan näyttötutkinnon, jonka kautta tutustui Tuire Kaimioon ja sieltä Suomen eläintenkouluttajat ry toimintaan.


Jessican bravuureihin kuuluu tunnetilat, eleet, useamman koiran koulutus samanaikaisesti, pelokkaat ja aggressiiviset koirat.


Jessicalla on itsellään 22 koiraa tällä hetkellä. Laumaan kuuluu niin rekikoiria, suomenlapinkoiria, leonberg, yakutian laika, labradorinnoutaja sekä 2 ceskoslovensky vlcakia.


Lauma muodostuu niin rescueista, kodinvaihtajista ja muutamasta erittäin haastavasta yksilöstä.


Hän käyttää näitä koiriaan työssään useimmiten tulkkina toisten koirien kanssa. Myös ne ovat erinomaisia opettamaan ystävällistä kommunikointia.


Jessica Aschberg: Koirien laumakäyttäytyminen

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei