INT: Rullailmaisu

Arvosana:
100 % of 100
Alkaen 149,00 €
Varastossa
SKU
INTrulla

Rullailmaisu palvelus- ja pelastuskoiraharrastukseen! 

Mikä rullailmaisu on?

Kun ihmistä etsivä koira löytää maalihenkilön, se ottaa kaulassaan roikkuvan rullan suuhunsa, tuo sen ohjaajalleen, joka kytkee koiran ja lähettää koiran näytölle, eli näyttämään, missä etsittävä henkilö on. Tätä tarvitaan palveluskoirien haku- ja etsintäkokeessa sekä pelastuskoirien etsintätyössä. Ketjun ehkä suurin kompastuskivi on, että koira ottaa rullan suuhunsa väärässä paikassa, esim. tietämättä missä etsittävä henkilö on. 

Kurssin sisältö

Kurssilla harjoitellaan rullailmaisun osakäytökset, joista valmis ketju koostuu. Viedään tarvittavat ketjun osat ärsykekontrolliin (vaikutehallinta) ja ketjutetaan suoritus valmiiksi. Koulutuskertojen välillä kouluttaja vastaa tarvittaessa kysymyksiin FB Messengerissä. 

1. Pohditaan jokaiselle yksilöllisesti sopiva ketju ja pilkotaan osakäytöksiksi
2. Koulutetaan osakäytöksiä kunkin tason mukaan
3. Nimetään käytökset ja viedään ärsykekontrolliin tarvittaessa
4. Tarkistetaan käytösten luotettavuus ketjuttamista ajatellen
5. Ketjutetaan käytökset valmiiksi ketjuksi

Koulutus tapahtuu verkkokoulutuksena

Koulutussessiot järjestetään nettikoulutuksena joka toinen viikko. Osallistujat treenaavat vuoron perään, jolloin saat kouluttajan kommentit ja ohjeet jatkoon - aivan kuten tavallisissa treeneissäkin! Voit katsoa muiden treenit ja oppia niistä! 

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, puhelimen tai tabletin. Selaimista hyvin toimivat ainakin Chrome ja Firefox, mobiililaitteilla Safari. Explorer ja Edge -selaimet eivät toimi palvelussa oikein. Suosittelemme myös käyttämään kuulokkeita, mutta kouluttajan äänen pitäisi kuulua ilmankin. HUOM! Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmistoja koneelle osallistuaksesi, klikkaat vain antamaamme linkkiä. Saat tarkempia ohjeita noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos et pääse osallistumaan kaikille koulutuskerroille, näet kouluttajan jakamat videot Facebookissa harjoitusohjeineen. 
 

ALKAVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KOULUTUKSET:

Jatkoryhmä
Maanantaisin 
20.6.-26.9.2022 klo 20
Koulutuspäivät: 
20.6., 15.8., 29.8., 12.9. ja 26.9.
Kouluttaja: 
Sari Paavilainen, eläintenkouluttaja (at 2010)

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:INT: Rullailmaisu
Arvosana