Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

INT Paimennuksen perusvalmiudet

Tuotekoodi: INTpp
78,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Tämän koulutuksen tarkoituksena on antaa koiran ohjaajalle paimennuksen harrastamista tukevia harjoituksia, joita voi harjoitella ennen paimennukseen osallistumista tai paimennuskertojen väleissä. Koulutus sisältää myös paimennusharrastajalle tarpeellista teoriatietoa lampaista. Tavoitteena eettistä, eläinten hyvinvoinnin takaavaa paimennuskoulutusta. 


Paimennus on yhdistelmä paimennusviettiä, eli koiran vaistonvaraisia, geneettisiä käytöksiä, ja tottelevaisuutta. Hyvä paimenkoira tarvitsee kumpaakin, ja toista näistä voi harjoitella myös ilman lampaita.


Paimennuksessa tarvittavien käytösten kuten suuntien eli flänkkien alkeita, pysäytysten eli stoppien, vauhdin säätelyn (hitaammin-nopeammin), etäisyyden lisäämisen ja paineen käytön merkityksen sekä viretilan säätelyä voi ja kannattaa harjoitella erikseen.


Näiden käytösten etukäteisharjoittelu helpottaa myös ohjaajan työskentelyä lampailla. Koiran tunnetilan hallinta ja käytösten yleistäminen lampaille helpottuu, ja tekee paimennuskoulutuksesta koiralle selkeämpää. Ohjaajan rauhallinen, varma käyttäytyminen ja selkeät, tutut käskyt auttavat pitämään koiran rauhallisena, ajattelevana ja maltillisena. Lopputuloksena on johdonmukaisesti ja tehokkaasti etenevää eettistä paimennuskoulutusta. 


Koulutukseen ovat tervetulleita kaiken rotuiset pennut ja aikuiset koirat. 


 


TILAUSKURSSI 


Aika: klo 17
Koulutuspäivä: la 24.4.2021 

Paikka: 
Kouluttajat: 
- Sari Paavilainen
- Satu Timonen: webinaaritallenne


 


 

INT Paimennuksen perusvalmiudet

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

78,00 €

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei