INT | Dobo | Yksityisvalmennus

Alkaen 35,00 €
Varastossa
SKU
idoyk

Dobo on koiraharrastuslaji, jossa yhdistyvät liikunta ja hauskanpito koiran kanssa. Harjoitukset tehdään käyttäen apuna munanmuotoisia palloja. Lajissa koiraa ei koskaan pakoteta mihinkään liikkeisiin vaan liikkeet tehdään aina koiran ehdoilla, koiraa tukien. 

Yksityisvalmennuksessa voit avata oman mikrofonin ja kamerasi näyttääksesi treeniäsi kouluttajalle sekä kysyä vinkkejä että neuvoja. Kouluttaja voi havainnollistaa eri liikkeitä näyttäen omaa treeniään.

Voit osallistua Dobon Yksityisvalmennukseen helposti omalla kännykälläsi, padilla tai tietokoneellasi. Sinun ei tarvitse ladata mitään uusia ohjelmistoja laitteellesi, asiakaspalvelumme lähettämä linkki linjoille riittää. 

Voit maksaa dobokoulutuksen myös käyttäen työnantajan tukemia liikuntaetuja kuten Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak, Tyky, Virike. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta saat neuvot maksun suorittamiseen. Ko. eduilla ei voi kuitenkaan maksaa dobopalloa tai muita jumppavälineitä.

Jumpassa tehtäviä harjoituksia ja liikkeitä ei ole mahdollista tehdä ilman dobopalloa. 

Voit tilata halutessasi meiltä myös muut jumppavälineet kuten puolipallot (4 kpl), tasapainotyynyt, donitsit jne. Laitathan viestiä asiakaspalveluumme saadaksesi alennuskoodin muihin jumppavälineisiin.

Kouluttaja: Ilona Mäkinen
Koulutusaika: 20 minuuttia
Paikka: nettivalmennus

Voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon alasvetovalikosta löytyvistä koulutusajoista. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinun kalenteriisi sopivia aikoja ei ole saatavana. Yksityisvalmennuksia järjestyy helpoiten maanantai-iltaisin klo 17.40-18.00 tai klo 19.00-19.20.

 

Dobo-pallon valinta:


Valitse koirallesi pallokoko, joka on numeroarvoltaan 10 enemmän kuin sen säkäkorkeus. Esim. koirasi säkä on 53 cm niin valitse pallo 65. Jos mietit kahden pallokoon välillä, valitse koirallesi suurempi koko. Pitkärunkoiselle koiralle (kuten mäyräkoira) on hyvä valita suurempi pallokoko. Huomioithan palloa tilatessasi sen, ettei se ole täyteen pumpattuna ilmoitetun koon korkuinen, vaan se on todellisuudessa matalampi. Dobopallon pakettiin kuuluu pumppu. Dobopalloja on eri värisiä, mutta koska emme voi taata yksittäisten pallojen väriä niin toimitamme pääsiassa limen värisiä palloja. Voit halutessasi laittaa viestiä asiakaspalveluumme, jos ehdottomasti haluat toivoa muuta väriä.

 

Pallon koko  Koiran säkä   Suositeltu koiran koko
35 alle 25 cm  toy/kääpiökoirat
45 max 35 cm   pienille koirille kuten kääpiövillakoira 
55 max 45 cm  pienet koirat
65 max 55 cm  keskikokoiset koirat
85 max 75 cm  isot koirat

 

Dobo:

Lajiin kuuluu kolmenlaisia liikkeitä: koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Liikkeitä on kolmentasoisia aloittelevista liikkujista aktiiviliikkujiin. Monet liikkeet ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla. Lajin tarkoitus on olla lihashuoltoa ja koordinaatiota kehittävää, tasapainoa parantavaa ja liikkuvuutta kasvattavaa.

Monet harrastavat koirien kanssa mm. agilitya, näyttelyitä, tottelevaisuutta, koiratanssia... Vaikka koira olisi kuinka hyvin koulutettu niin se ei huonolla yleiskunnolla tai jumissa olevilla lihaksilla pysty parhaimpiin suorituksiinsa. Suurin doboilusta saatava hyöty on syvien lihasten ja tasapainon kehittyminen. Kun tukikorsetti on hyvässä kunnossa se tukee koko kehoa. Syvät lihakset ovat herkkiä ja ne aktivoituvat jo ennen pinnallisia lihaksia, jotka taas vastaavat itse liikkeestä. Mikäli koiran syvä lihaksisto ei ole kunnossa, pinnallisetkaan lihakset eivät voi toimia kunnolla vaan seurauksena on lihasten jännittymistä, kiputiloja, kulumia ja lukkoja. Dobossa treenataan juuri syviä lihaksia. Ne aktivoituvat hitaissa liikkeissä ja staattisessa tasapainoilussa.

Lisätietoja
Kouluttaja Ilona Mäkinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:INT | Dobo | Yksityisvalmennus
Arvosana