Tervetuloa!

0 tuotetta.

Ilona

 

Eläimet ovat kuuluneet elämääni likipitäen aina ja kiinnostus kouluttamiseen heräsi ensimmäisen oman koiran myötä.

 

Tällä hetkellä kotoani löytyy kolme marsua, tervuerenuros Jippo (No-how Trick or Treat, synt. 2007) ja joulusta 2015 asti mittelspitzuros Luka (Rekimiinan Bosse, synt. 2012). Jipon kanssa olen harrastanut mm. tokoa, agilitya, rally-tokoa ja hajutunnistusta. Jokapäiväisessä elämässä treenaamme sekä Jipon että marsujen kanssa pääsääntöisesti erilaisia temppuja ja Lukan kanssa arkitaitoja, kuten muiden koirien ohittamista, yksin jäämistä, rauhoittumista ja itsehillintää.

 

Olen käynyt Vision kouluttajakoulutuksen vuosina 2011-2013 ja kartutan jatkuvasti kouluttajantaitojani lukemalla alan kirjallisuutta, osallistumalla seminaareihin, koulutuskeskusteluihin ja työpajoihin sekä tietysti kouluttamalla.

 

Minua kiinnostaa eläimen kuin eläimen oppiminen ja etenkin eläinlajien oppimisen erot ja samankaltaisuudet. Hienoimpia hetkiä kouluttamisessa on se, kun huomaa miten eläin yhdistää asioita toisiinsa ja silminnähden tajuaa mitä sen tulisi tehdä saadakseen palkkion, toisin sanoen siis oppii. Koirien lisäksi olen kouluttanut myös kanoja, hevosia, lampaita, marsuja, rottia, vuohia ja minisikoja ja pyrin myös aina mahdollisuuden tullen kouluttamaan uusia eläinlajeja.

 

Koirakoulu Visiolla vedän pentukouluja, arkitottista, dobo-kursseja, näyttelytreenejä, rally-tokoa, sekä Koira oppii -luentoja.

 

 

Ilona

 

Ilona-vuohi