Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

LIVE | Heini Lehto | Yhteistyössä noutava metsästyskoira

Tuotekoodi: HLnoudot
165,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Metsästyskoiran nouto on ennenkaikkea koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä!


Tällä kurssilla perehdytään noutotehtäviin yhteistyötä parantamalla ja teknistä suoritusta hiomalla. Harjoittelemme tunnistamaan noudon eri vaiheita ja poimimaan sieltä ne kohdat esille, missä tarvitaan vielä hiomista. Tarkistamme, että koiran ja ohjaajan välinen yhteistyö toimii kitkattomasti ja koira varmasti palkkaantuu. Toisella koulutuskerralla aloittelijat harjoittelevat noudon alkeita ja pidemmälle ehtineet hiovat teknistä täsmällisyyttä ja hyvää fiilistä. Kolmannella kerralla vahvistetaan hallintaa esimerkiksi pysähtymisen opettelulla. Viimeisellä kerralla kerrataan opittua maastossa riistalla. Pienen pennun kanssa vahvistamme erityisesti esineen luovuttamista. Mielekäs luovutus on noudon tärkein vaihe. 


Viimestä kertaa lukuunottamatta kurssi on lämpimissä sisätiloissa, joista saatetaan poiketa tarvittaessa ulos. Viimeinen kerta on ulkona. Koulutuspaikka ilmoitetaan erikseen. Tällöin kurssilaisilla pitää olla auto käytettävissä. Kurssilaisilla pitää olla myös oma noudettava esine ensimmäisiä harjoituskertoja varten. Kouluttaja tuo riistan. Noutoesineitä, leluja ja nameja voit ostaa hyvinvarustetusta myymälästämme. 


Kurssin ohjelma


1. Yhteistyöllä tuloksiin! 
2. Noudon alkeet
3. Pysähtyminen
4. Riistan noutaminen


Aika: lauantaisin 13.3.-17.4.2021 klo 12-14
Koulutuspäivät: 13.3., 20.3., 10.4. ja 17.4.
Paikka: Ruskakatu 3, Hyvinkää, viimeinen kerta maastossa
Kouluttaja: Heini Lehto, eläintenkouluttaja (at)


 


 

LIVE | Heini Lehto | Yhteistyössä noutava metsästyskoira

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

HEININ KERTOMAA


Olen harrastanut metsästystä omien koirieni kanssa vuodesta 2013. Itselläni on ollut, ja on edelleen spanieleita, labradorinnoutaja ja tällä hetkellä näiden rotujen lisäksi kotona on myös karkeakarvainen saksanseisoja.

Lähden aina ensimmäisenä liikkeelle noudon harjoittelemisesta ja treenaan sen osa-alueita jo luovutusikäisen pennun kanssa. Oli rotu mikä tahansa, noutaminen harvoin onnistuu täydellisesti ilman kunnollisen luovutuksen opettamista. 

Asiakkaani koostuvat 100% vain metsästyskoirista. Metsästän melkein kaiken vapaa-aikani itse omien koirieni kanssa.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei