Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Agility | Vireenhallinta

Tuotekoodi: agivi
249,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Tuntuuko tutulta: 
* Koira käy agilitytreeneissä niin kuumana, että sen on vaikea keskittyä tekemiseen.  Rimat roiskuvat mennen tullen ja putkeen mennään aina väärästä päästä.  Lähdössä ei meinata pysyä ja kontaktit roiskitaan.  Ohjaustekniikoiden harjoittelusta ei tule mitään, koska koira säheltää eikä keskity.
* Koira haahuilee agitreeneissä haistellen ja lönkyttelee sen verran kuin huvittaa.  Koiran vauhti on aina arvoitus, joskus mennään täysillä ja joskus hädin tuskin ravataan.  Koira suorittaa rataa ja esteitä oikein ja tarkasti, mutta vauhti ei ole optimaalinen.  
* Vuoroaan odotellessa koira haukkuu, vinkuu, piippaa, hyppii...  
* Treeneissä koiran vire on sopiva, mutta kisoissa se menee yli- tai alivireeseen.


Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on tämä juuri sinun kurssisi!  


Agilityn Vireenhallinta -kurssilla keskitytään parantamaan koiran kykyä rauhoittua, jotta se kykenee oppimaan ja toisaalta innostua, jotta sen vauhti olisi optimaalinen.   Kurssille ei ole tasovaatimuksia agilityn suhteen, sillä pääpaino treeneissä on kunkin koirakon tarvitsemilla rauhoittumis-, innostumis- ja malttamisharjoituksissa.  Kurssi aloitetaan viretilaan vaikuttavien elementtien suhteen neutraalissa tilassa.  Kurssin aikana viretilaan vaikuttavia elementtejä lisätään pikkuhiljaa ja varmistetaan, että opitut käytösmallit toimivat halutulla tavalla.  Opetus on yksilöllistä, kunkin koirakon omat tarpeet huomioivaa.  Kurssille mahtuu vain 3 koirakkoa.

Agility | Vireenhallinta

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Aika: la 23.3.-15.6.2019 klo 18
Kouluttaja: Leena Rantamäki 
Paikka: Vision iso halli (pitkän sivun ovi), Penttiläntie 205 Nurmijärvi (lämmin sisätila) 
Koulutuspäivät: 23.3., 30.3., 6.4., 27.4., 4.5., 18.5., 25.5., 1.6., 8.6. ja 15.6. (HUOM! Ei 13.4., 20.4. eikä 11.5.)