Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Näin valmistaudut harjoituksiin

Yleistä

Tavoitteenamme on miellyttävä koirakoulukäynti jokaiselle koiralle - myös aroille.

Huomioi koiraasi hakiessa muut: anna jokaiselle kunnolla tilaa ottaa koira autosta ja huolehdi, ettei oma koirasi tuijota toista koiraa. Houkuttele koirasi vaikka namilla toiseen suuntaan. Näin varmistamme myös toisia koiria arastelevalle koiralle turvallisen tuntuisen koirakoulukäynnin.  

Ryhmäsi muiden koirien treenien katsominen on luvallista ja jopa suotavaa.

Kurssihinta on koirakohtainen. Suosittelemme, että mukana on ohjaajan lisäksi myös muut perheenjäsenet seuraamassa opetusta.

Tulethan sisään vasta, kun oma kurssisi alkaa ja ovi avataan. Kesken edellisen ryhmän sisälle tuleminen häiritsee vuorossa olevan koiran harjoitusta. Jos myöhästyt, odota koiran vaihtovuoroon asti autossasi tai ulkona. Näin jokainen saa häiriöttömän harjoituskerran.  

 

Pidä koirasi kytkettynä Vision tiloissa ja koulutuksissa

Koira on pidettävä aina kytkettynä kaikissa tiloissamme ja tapahtumissamme Visiolla sisällä, pihassamme ja koulutuksissamme, jotka järjestetään jossain muualla. 

 

Huolehdi ympäristöstämme!

 - Siivoathan toimitilojemme ympäristöstä koirasi ulosteet. Kakkapusseja saat meiltä veloituksetta. 

- Jos koirallesi tulee vahinko sisälle, sano siitä kouluttajalle. Pissat on pestävä välittömästi pois siihen tarkoitetulla imurilla, jotta tiloissamme säilyisi raikas sisäilma. 

 

Huolehdi koirastasi!

- Ota harjoituksiin mukaan nälkäinen koira ja paljon pieniksi pilkottuja nameja. Kouluttajasi osaa myös opastaa namien valinnassa. Joskus käytämme myös leikkimistä palkkana. Treenirepussa on hyvä olla myös muutama koirallesi mieluisa lelu. Nameja ja leluja voit ostaa myymälästämme.

- Namien on yleensä hyvä olla kertaloppaisulla nielaistavia, ei pureskeltavia. Poikkeuksena ohitusharjoitukset, joissa joskus voi olla hyväkin, että namin pureskelu kestää. Mitä herkullisempia nameja sinulla on, sitä nopeammin koulutus etenee. Samat namit eivät aina kelpaa loputtomiin, vaan nameja on vaihdeltava silloin tällöin. Kysy apua kouluttajaltasi.

- Laita namit paikkaan, josta saat otettua namin todella helposti ja nopeasti: treeniliivin taskuun tai tehtäväänsä suunniteltuun namipussiin. Erilaisia vaihtoehtoja tähän löytyy myymälästämme ja nettikaupastamme.

- Suosi terveellisiä nameja valmiiden einesten sijaan: keitetyt broilerin sydämet tai kivipiira, keitetty maksa, jne. Nämä yleensä ovat koirastakin tavoittelemisen arvoisia, todella!

- Ota koiralle tavalliset valjaat tai kaulapanta sekä normaali hihna (ei mielellään kelatalutinta tai ketjukaulainta)

- Usein koirat odottavat vuoroaan autossa. Jos koirasi ei osaa odottaa autossa tai kuljet kävellen tai julkisilla, kerro siitä kouluttajallesi, niin voimme järjestää asian mukavasti kaikille osapuolille. Talvikeleillä on käytettävissä pistorasioita (hallin vasemmassa päädyssä ja keskellä pitkää sivua), jotta saat pidettyä autosi ja koirasi lämpimänä sisätilalämmittimellä. Jos et pistorasiaa tarvitse, pysäköithän niin, että sellaisen tarvitseva pystyy ajamaan autonsa riittävän lähelle pistorasiaa. 

- Jos koirasi häiriintyy ohikulkijoista autossa odotellessaan, laita koirasi huovalla peitettyyn häkkiin tai peitä sen näkyvyys muulla tavalla, jotta koirasi rentoutuisi autossa.

- Ulkoiluta koira hyvin ennen harjoituksia, mutta älä juoksuta sitä väsyneeksi. 

 

Huolehdi itsestäsi!

- Keittiössä on mahdollista keittää kahvia tai teetä - ole hyvä vaan! Tarjoamme! 

- Toimitilamme ovat lämpötilaltaan n. 15-20 astetta. Kurakeleillä on hyvä varata sisäkengät erikseen myös agilityhallin puolella oleviin koulutuksiin.

- Varaudu sään mukaisesti ulkokoulutuksiin: sadevarusteet sateella, tuplasti vaatetta pakkasella (seisoessa tulee helposti kylmä), kesällä hattu suojaamaan auringolta. Koulutukset ovat sisäkoulutuksia, jos toisin ei mainita. 

 

Menestyksekkäitä ja mukavia harjoitushetkiä sinulle ja koirallesi!