Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Forthglade Just 90 % Chicken

Tuotekoodi: Forthglade Just Chicken
3,50 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Forthglade -märkäruoka sopii käytettäväksi maukkaana lisäruokana, kovan rasituksen jälkeen tai erittäin maistuvana herkkuna aktivointilelusta nautittuna.

Forthglade Just 90 % Chicken

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Forthglade Just 90% –tuotesarjan viljattomat märkäruoat sisältävät 90 % lihaa. Nämä kosteat ravinnon täydennysateriat sisältävät myös mineraaleja. Tuotteet on suunniteltu siten, että voit itse räätälöidä koirallesi herkulliset ateriakokonaisuudet. Lisäämällä Just 90% -ruokaa esimerkiksi kuivamuonaan saat koirasi ateriasta maukkaan herkullisen. Sopii tarjottavaksi myös kuitupitoisten vihannesten, tumman riisin tai perunan kanssa. Just-aterioita voit tarjota toisinaan myös yksinään kovan rasituksen, kuten metsästys- tai treenipäivän jälkeen täydentämään proteiini- ja energiavajetta.

 

Sopii myös pennuille kahden kuukauden iästä lähtien. Kun aloitat Forthglade -ruoan käytön, totuta koirasi uuteen ruokaan vähitellen viiden päivän ajan. Ruoan edut tulevat näkymään noin 4 - 8 viikon kuluessa.

 

Makuvaihtoehdot: lammas, kana, nauta ja ankka

 

Käyttöohje: 

Katso pakkauksen taulukosta annosteluohjeet. Jos koira saa muutakin ravintoa, määrää sopeutetaan vastaavasti. Pidä aina raikasta vettä tarjolla.

 

Varastointi: 

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avattu tuote jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa.

 

Pakkauskoko: 

395 g

 

Koostumus:

Patee

 

Raaka-aineet:

Kananliha 90%, kivennäisaineet

 

Ravintosisältö:

Raakaproteiini 11,5 %, raakarasva 8,5 %, raakakuitu 0,2 %, tuhka 4 %, kosteus 75 %

Lisätiedot

Toimipaikka Ei