Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Tero Väänänen: Nosework-päivät

Tuotekoodi: tvnp
39,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Nosework-päivillä pääset treenaamaan myös todella haastavia nosework-etsintöjä! 

Tero Väänäsen Nosework-päivät starttaavat Teron pitämällä webinaarilla ma 4.1.2021 klo 19 alkaen. Tero luennoi näkemyksistään pitkän käytännön kokemuksensa pohjalta noseworkin kouluttamisesta ja koulutuksen sudenkuopista. Webinaarin kesto on 1-2 tuntia riippuen osallistujien aktiivisuudesta.Nosework-päivien varsinaiset treenipäivät järjestetään la-su 9.-10.1.2021. Päivän ohjelmasta enemmän tekstissä alla. Treeneissä keskitytään yksilöllisesti jokaiseen koiraan sen tarpeiden ja haasteiden pohjalta. Päiville voivat osallistua kaikentasoiset koirakot!
Lauantaina: Saavuttamattomat kätköt


Saavuttamaton kätkö on sijoiteltu niin ettei koira pääse siihen ihan kiinni. Miten saavuttamattomia kätköjä kannattaa harjoitella ja kuinka koira opetetaan ilmaisemaan saavuttamaton kätkö?


Sunnuntaina: Tyhjät tilat


Nosework-kokeissa voi olla etsintäalueisiin sisältyviä tiloja, joissa ei ole lainkaan kätköjä. Miten tyhjien tilojen etsintää opetetaan tappamatta koiran motivaatiota etsintää kohtaan? Miten koiralle opetetaan tyhjän tilan ilmaisu?


 


Kouluttajasta esittely alempana tekstissä.


 Tero Väänänen: Nosework-päivät

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

39,00 €

Yksityiskohdat

HARJOITUSPÄIVIEN AIKATAULU
Päivien kesto riippuu koiramäärästä.

 

La 9.1.2021
Klo 9.30 Aamukahvit
Klo 10 Treenit 
Klo 12.30 Lounas
Klo 13.15 Treenit

Su 10.1.2021
Klo 9.30 Aamukahvit
Klo 10 Treenit 
Klo 12.30 Lounas
Klo 13.15 Treenit


Lauantaina: Saavuttamattomat kätköt

Koira ei pääse ihan kiinni saavuttamattomaan kätköön sen sijoittelun vuoksi. Kokeissa jo 1-luokassa laatikkoetsintä on saavuttamaton kätkö, koska koira ei välttämättä saa kuonoaan kiinni ihan hajulähteeseen. Tai kyseessä on niin korkea kätkö, ettei koira ei ylety aivan siihen kiinni. 2- ja 3-luokissa saavuttamattomat kätköt ovat tavallisia, esimerkiksi kaappiin syvemmälle tehty kätkö.

Miten saavuttamattomia kätköjä kannattaa harjoitella ja kuinka koira opetetaan ilmaisemaan saavuttamaton kätkö?

 

Sunnuntaina: Tyhjät tilat

Nosework-kokeissa 3-luokassa voi olla etsintäalueita tai alueisiin sisältyviä tiloja, joissa ei ole lainkaan kätköjä. Myös alemmissa koeluokissa on aina osa etsintäalueesta tyhjää, joten koiran on hyvä osata suhtautua siihen, että hajua ei löydykään.

Miten tyhjien tilojen etsintää opetetaan tappamatta koiran motivaatiota etsintää kohtaan? Kuinka paljon on sopiva määrä tyhjiä etsintöjä? Mitä erityistä tyhjien tilojen etsintään liittyy? Miten koiralle opetetaan tyhjän tilan ilmaisu?


HINNAT:


Webinaari ma 4.1.2021 klo 19
39 €

Katselijapaikka sisältää harjoitusten seuraamisen päivän ajan
1 pv katselijapaikka 49 €
2 pv katselijapaikka 95 €
1 pv katselijapaikka + webinaari 85 €
2 pv katselijapaikka + webinaari 130 €


Koirakkopaikka
 sisältää yhden päivän 2-3 treenisessiota ja muiden treenien seuraamisen
1 pv koirakkopaikka + webinaari 100 €
2 pv koirakkopaikka + webinaari 190 €


Kaikkien paikkojen hinnat Visiolla 9.-10.1.2021 sisältävät kahvitukset päivän aikana. Lounas on omakustanteinen.

 

KOULUTTAJASTA

Tero työskentelee tällä hetkellä koiratoiminnan kouluttajana yksityisellä sektorilla toiminimellä D-Scent Dog. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt pääsääntöisesti räjähdekoiraprojekteissa eri puolilla maailmaa. Työhön kuuluu myös suojelun, jäljestyksen, henkilö- ja pelastusetsinnän kouluttamista. Vuosina 1990-2017 hän työskenteli Rajavartiolaitoksessa yhteensä viiden partio- ja erikoisetsintäkoiran ohjaajana ja toimi useiden vuosien ajan kouluttajana Rajavartiolaitoksen koiranohjaajan kursseilla. Vuonna 2014 hän pätevöityi EU:n rajaturvallisuusvirasto Frontexin canine team instructoriksi, ja sen jälkeen hän on ollut kouluttajana Frontexin kansallisilla koiranohjaajan kursseilla Euroopassa. Suomessa hän on harrastanut metsä- ja FH-jälkeä, hakua ja suojelua neljän eri koiran kanssa. Hän voitti spn Finnenstrand Afran kanssa SPL jälkimestaruuden vuonna 2007 ja oli pronssilla IPO-FH SM kilpailuissa vuonna 2008. Tällä hetkellä Terolla on kasvamassa viiden kuukauden ikäinen malinoispentu Holly, jonka kanssa on tavoitteena harrastaa PK-lajeja.

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Ei