Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Taluta taitavasti

Tuotekoodi: TT2020

80,00 €

Nyt vain:
39,00 €


Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Anna kouluttajan kouluttaa koirasi! 


Hihnassa vetäminen on ehdottomasti yleisimpiä haasteita, mitä koiran kanssa lenkkeilyssä on! Hihnassa vetävä koira aiheuttaa itselleen niskavammoja tai vähintäänkin paikallista kipua. Taluttajalle syntyy helposti käsi-, niska- ja selkäkipuja. Liukkaalla kelillä koiran vetäminen lisää myös kaatumisen riskiä, jolloin koira voi päästä vahingossa vapaaksi ja aiheuttaa vaaratilanteita ympäristölleen. Kipu on varmasti tekijä, joka kiihdyttää hihnan kummassakin päässä olevaa eläväistä. On siis runsaasti hyviä syitä hoitaa hihnakäyttäytyminen kuntoon, mutta ei yhtäkään hyvää perustelua sille, miksi koiran pitäisi antaa vetää!


Hyödynnä nyt tilaisuus, jossa Vision kouluttaja opastaa koirallesi oikean tavan kulkea hihnassa!


Koiran kouluttaminen kulkemaan taitavasti taluttimessa ei ole mahdoton tehtävä. Se sujuu näpsäkästi kouluttajalta, ja sitä voitkin hyödyntää nyt! Kouluttajillamme on ensiluokkaiset koulutustaidot eikä koirallasi ole oppimishistoriaa kouluttajan kanssa kulkemisessa. Koirasi ei siis ole tottunut vetämään hihnassa, kun kouluttajamme sitä ohjaa. Näin saammekin koirallesi ajatuksen helposti läpi. Sinun tehtäväksi jää vain oppia koirasi uudet käyttöohjeet ja pitää lempeän jääräpäisesti uusista säännöistä kiinni! Koskaan ei ole hienon hihnakäytöksen saaminen ollut näin helppoa!


Valitse haluamasi koulutusajat alasvetovalikosta.


Voit myös kysyä aikoja asiakaspalvelustamme!

Taluta taitavasti

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

80,00 €

Nyt vain:
39,00 €

Yksityiskohdat

Koulutuksen kesto: 30 min
Koulutuspaikka: Visio, Ruskakatu 3, 05810 Hyvinkää
Kouluttajat: Leena Rantamäki, Juulia Wihlman, Ilona Mäkinen, Vivian Valli


Sinun on mahdollista shoppailla koirien karkkikaupassa VisioShopissa oman koulutusaikasi puitteissa. Koulutukseen tarvitaan erittäin maistuvat namit, jotta koira unohtaa ihanat ympäristön hajut ja keskittyy treenaamiseen.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei