Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Estekurssi kaneille

Tuotekoodi: Kanie
130,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Useassa kodissa oleilee tänä päivänä lemmikkinä pupu ja yhteistä harrastusta pitkäkorvan kanssa on varmasti moni joskus harkinnut, mutta miten päästä alkuun, ja kuinka kaneja koulutetaan hyppäämään? Näihin, kuin myös moniin muihin kysymyksiin vastaus löytyy tältä kurssilta!


Kurssilla opetellaan kanin kouluttamista, ohjaamista esteradalla, sekä käydään läpi kilpailujen sääntöjä ja käytäntöjä. Missä tahansa kaniharrastuksessa ehdottoman tärkeää on ansaita saaliseläimen luottamus. Rentoa ja oma-aloitteista suhtautumista ihmisen kanssa harrastamiseen ei pakotteiden avulla saavuteta. Tästä syystä jokainen kani huomioidaan kurssilla yksilöllisesti, ja koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen (palkitsemiseen halutusta käytöksestä).


Kurssi soveltuu kanihypystä kiinnostuneille aloittelijoille, lajia jo pidempään harrastaneille, tai ihan vain henkilöille, joilla on herännyt kiinnostus kanien positiivisesta kouluttamisesta!


Kanihyppyä on harrastettu Suomessa jo 90-luvulla. Suomessa on tällä hetkellä kaksi esteharrastusta ylläpitävää yhdistystä: Suomen estekanit ry ja Suomen kanihyppääjät ry. Laji herättää monien ihmisten kiinnostuksen, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti!


Huomioitavaa:


- Kurssille saa osallistua 1 kani per ohjaaja, mutta kanit, jotka asuvat kotona kimpassa, voivat omistajan halutessa molemmat tulla mukaan, jotta koulutettava pupu tuntee olonsa mahdollisimman turvalliseksi vieraassa ympäristössä
- Vain yli 3 kk ikäiset, terveet kanit voivat osallistua kurssille


ALKAVAT KURSSIT Aika: Ma 19.7.-16.8.2021 klo 17.30
Kouluttaja: Juulia Wihlman, eläintenkouluttaja
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää
Koulutuspäivät: 19.7., 26.7., 2.8., 9.8. ja 16.8.


 


 

Estekurssi kaneille

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

MENNEET KURSSIT:

Aika: Su 21.2. - 21.3.2021 klo 10.00 - 10.45 
Kouluttaja: Juulia Wihlman 
Paikka: Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää
Koulutuspäivät: 21.2., 28.2., 7.3., 14.3. ja 21.3.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei