Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Eläinnäyttelijärekisteri

 

ELÄINNÄYTTELIJÄREKISTERI


Tässä esittäytyy rekisterissämme olevia valmistuneita. Esittelemme vain osan - rekisterimme on oikeasti laajempi! Jos olet kiinnostunut palkkaamaan eläinnäyttelijän, olethan yhteydessä!
Pelkän ulkonäön lisäksi on tärkeää, että eläin sopii muuten rooliinsa, jotta lopputuloksesta tulee hyvä ja työ sujuu jouhevasti ja nopeasti.

Rekisterin eläimet ovat käyneet eläinnäyttelijäkoulun hyväksytysti. Kuvaa klikkaamalla pääset eläimen tarkempiin tietoihin. 

Eläimet osaavat muutamia roolisuoritusten opettelussa hyödyllisiä pohjataitoja, ja ne on siedätetty kuvausolosuhteisiin.

Rekisteri on eläinnäyttelijäkouluttaja Tuire Kaimion käytössä.

Tuire ja Sari vastavat eläinnäyttelijöiden valinnasta ja näyttelijän valmistelemisesta rooliinsa. 

Kurssit järjestetään yhteistyössä Tuire Kaimion kanssa.

Vastuukouluttajina toimivat ammattitutkinnon suorittaneet eläintenkouluttajat Sari Paavilainen Visiolla ja Tiina Korhonen Nuuskulassa. 

 

Vision kurssille voit ilmoittautua täältä >>
Nuuskulan kursseille ilmoittautuminen täältä >>


Eläinnäyttelijäkyselyt: Sari Paavilainen p. 040 593 3131 tai Tuire Kaimio

Kuvat: Jenni Kaurila, Eläinten koulukuvaus

 


STARAMME (in alphabetical order)

Onko sinulla kotona tuleva eläinnäyttelijätähti? Ilmoittaudu kurssille >>

Eläinnäyttelijä Abbe  Eläinnäyttelijätär Anna Eläinnäyttelijätär Blondi Eläinnäyttelijä Bono Caaria Eläinnäyttelijätär Cissi  Eläinnäyttelijä Dani    Eläinnäyttelijätär Eve Fia    Hatti   Eläinnäyttelijätär Hinni Eläinnäyttelijätär Hoppu Hukka Eläinnäyttelijätär Hulda       

Eläinnäyttelijä Jimi  Eläinnäyttelijätär Kerttu Eläinnäyttelijätär Kide  Eläinnäyttelijätär Lempi  Eläinnäyttelijätär Lotta  Eläinnäyttelijätär Maggie Eläinnäyttelijätär Maire Eläinnäyttelijätär Manna  Eläinnäyttelijätär Miisa  Eläinnäyttelijä Milo  Eläinnäyttelijä Mortti  Eläinnäyttelijätär Muska Eläinnäyttelijätär Myrtti  Eläinnäyttelijä Nikke Eläinnäyttelijä Nova Oodi  Pahko Penni Eläinnäyttelijätär Pihka    Eläinnäyttelijä Robi  Eläinnäyttelijä Roope  Stella stewie Eläinnäyttelijätär Sumu Eläinnäyttelijätär Säkä  Eläinnäyttelijä Taju     Eläinnäyttelijä Tikku  Eläinnäyttelijä Touho  Eläinnäyttelijätär Varpu Eläinnäyttelijätär Welma Eläinnäyttelijätär Yola