Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

TUOTE | Dobo | Dobo-tuotteet kurssilaisille

Tuotekoodi: dobotuot

Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
FitPAWS® tasapainotyyny kurssilaisille koko 36 cm
30,00 €
Dobopallo kurssilaisille koko 35
30,00 €
Dobopallo kurssilaisille koko 45
36,00 €
Dobopallo kurssilaisille koko 55
41,00 €
Dobopallo kurssilaisille koko 65
50,00 €
Dobopallo kurssilaisille koko 85
65,00 €

Lyhyt tuotekuvaus

Dobo-kurssille osallistuva, tilaa dobo-tuotteet tältä sivulta saadaksesi alennuksen!


Dobo-kurssien osallistujat saavat alennusta kursseilla käytettävistä tarvikkeista. Dobopallojen ja muiden jumppavälineiden hinnoissa on valmiiksi huomioituna kurssilaisille noin 15 % alennus. Jumpassa tehtäviä harjoituksia ja liikkeitä ei ole mahdollista tehdä ilman dobopalloa.


Huom! Jos sinulla ei vielä ole dobopalloa, ilmoittauduthan kursseille viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, jotta ehdimme toimittaa pallon ajoissa. Voit myös noutaa pallon sovitusti myymälästämme, klikkaa tällöin tilaukseesi "nouto myymälästä" = ei toimituskuluja. 


Katso ohjeet oikean kokoisen pallon valintaan alta.

TUOTE | Dobo | Dobo-tuotteet kurssilaisille

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Dobo-pallon valinta:


Valitse koirallesi pallokoko, joka on numeroarvoltaan 10 enemmän kuin sen säkäkorkeus. Esim. koirasi säkä on 53 cm niin valitse pallo 65. Jos mietit kahden pallokoon välillä, valitse koirallesi suurempi koko. Pitkärunkoiselle koiralle (kuten mäyräkoira) on hyvä valita suurempi pallokoko. Huomioithan palloa tilatessasi sen, ettei se ole täyteen pumpattuna ilmoitetun koon korkuinen, vaan se on todellisuudessa matalampi. Dobopallon pakettiin kuuluu pumppu. Dobopalloja on eri värisiä, mutta koska emme voi taata yksittäisten pallojen väriä niin toimitamme pääsiassa limen värisiä palloja. Voit halutessasi laittaa viestiä asiakaspalveluumme, jos ehdottomasti haluat toivoa muuta väriä.

 

Pallon koko  Koiran säkä   Suositeltu koiran koko
35 alle 25 cm  toy/kääpiökoirat
45 max 35 cm   pienet koirat kuten kääpiövillakoira 
55 max 45 cm  pienet koirat
65 max 55 cm  keskikokoiset koirat
85 max 75 cm  isot koirat

 

Dobo:


Lajiin kuuluu kolmenlaisia liikkeitä: koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Liikkeitä on kolmentasoisia aloittelevista liikkujista aktiiviliikkujiin. Monet liikkeet ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla. Lajin tarkoitus on olla lihashuoltoa ja koordinaatiota kehittävää, tasapainoa parantavaa ja liikkuvuutta kasvattavaa.


Monet harrastavat koirien kanssa mm. agilitya, näyttelyitä, tottelevaisuutta, koiratanssia... Vaikka koira olisi kuinka hyvin koulutettu niin se ei huonolla yleiskunnolla tai jumissa olevilla lihaksilla pysty parhaimpiin suorituksiinsa. Suurin doboilusta saatava hyöty on syvien lihasten ja tasapainon kehittyminen. Kun tukikorsetti on hyvässä kunnossa se tukee koko kehoa. Syvät lihakset ovat herkkiä ja ne aktivoituvat jo ennen pinnallisia lihaksia, jotka taas vastaavat itse liikkeestä. Mikäli koiran syvä lihaksisto ei ole kunnossa, pinnallisetkaan lihakset eivät voi toimia kunnolla vaan seurauksena on lihasten jännittymistä, kiputiloja, kulumia ja lukkoja. Dobossa treenataan juuri syviä lihaksia. Ne aktivoituvat hitaissa liikkeissä ja staattisessa tasapainoilussa.

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei