Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

B&B Takunpoisto spray

Tuotekoodi: takunpoisto
33,50 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Takunpoisto Spray B&B Tangle free on ainutlaatuisella tavalla toimiva tuote, joka ei vaikuta turkin rakenteeseen tai rasvoita turkkia.


Tätä tuotetta voidaan käyttää eri tavoilla, mutta parhaaksi käytännössä on osoittautunut seuraava tapa: Harjaa mahdollisimman paljon takkuja pois turkista ennen pesua (katso ohje alta). Suihkuta spraytä turkkiin kun se on vielä kuiva. Pese ja käytä pesun yhteydessä B&B hoitoainetta. Huuhtele huolella, kuten aina. Suihkuta turkin ongelma-alueet Tangle Free sprayllä ja kuivaa koira kuten normaalisti. Turkki on paljon helpompi käsitellä tämän jälkeen, mahdolliset jääneet takut irtoavat helposti ja seuraava käsittelykerta on helpompi.


Tai tee näin: Suihkuta tuotetta kuivaan turkkiin ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin. Harjaa turkissa olevat takut pois niin hellästi kuin mahdollista. Voit myös suihkuttaa tuotetta harjauksen välillä ongelmakohtiin.


Huomioithan, että turkki voi olla niin takkuinen, ettei mitkään selvitysaineet auta, vaan ainoa mahdollisuus on leikata turkki pois.

B&B Takunpoisto spray

Lisää kuvia

Lisätiedot

Toimipaikka Ei