Avoimet työpaikat

MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTI x2

 

Etsimme joukkoomme kahta osa-aikaista myynti- ja markkinointiassistenttia (n. 20-30 h/vko). 

Tehtäväkuva ja tuntimäärä muokkautuu vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti. Tehtävät ovat esimerkiksi somettamista, asiakaspalvelua, myymälän ja nettikaupan hoitoa, sisäänostoja Suomesta ja ulkomailta, myymälätyötä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa avustamista. Eläintenkouluttajan tutkinnon tai erikoisammattitutkinnon suorittaneena tai muuten vastaavat taidot hankkineena voit myös toimia kouluttajana.

Toimintamme painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin toivomme, että myös sinulla olisi mahdollisuus työskennellä joustavasti myös näihin aikoihin. 

Toivottuja ominaisuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, yhteistyökyky ja joustavuus. Langat pysyvät hyvin käsissäsi hektisessäkin tilanteessa, ja viet sinnikkäästi loppuun kirjavan toimenkuvan kaikki tehtävät. Käytät näppärästi tietokonetta, sometat sujuvasti ja kirjoitat hyvää suomea. Englanninkielen taito on eduksi.

Kokemus vastaavista tehtävistä ja/tai eläinalan työkokemus on eduksi.  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoisella ja vauhdilla kehittyvällä alalla eläinten kouluttamisen ja tarvikemyynnin parissa sekä mahdollisuudet edetä kykyjesi mukaisesti urallasi. 

 

Eläinkoulu Visio on vuodesta 2006 asti toiminut eläinalan yritys, ja on yksi johtavia eläintenkoulutusyrityksiä Suomessa. Koirien, kissojen, lampaiden ja hevosten koulutusten lisäksi meillä on tarvikemyymälä VisioShop, joka toimii myös verkossa. Toimimme Hyvinkäällä keskustan tuntumassa uusissa upeissa tiloissa. Olemme on avoinna viikon jokaisena päivänä. 


Aloittaa voit vaikka heti, mutta viimeistään elo/syyskuussa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteella rekrytointi@koirakouluvisio.com.

Tiedustelut vain sähköpostitse. 
KOULUTTAJA

 
Tehtävään sopivalla henkilöllä on kokemusta kouluttajan työstä, erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja kisakokemusta, jos tahdot kouluttaa harrastuslajeja. Koulutustavan on oltava nykyaikainen, positiiviseen vahvistamiseen perustuva. Eläintenkouluttajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto lasketaan eduksi. 
 
Kykyjen ja toiveiden mukaan työnkuvaa voidaan muokata myös sisältämään muita työtehtäviä.  
 
Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. 
 
Aika: aloitus sopimuksen mukaan
Paikka: Eläinkoulu Visio, Ruskakatu 3, Hyvinkää
 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse rekrytointi@koirakouluvisio.com