Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396

Trixie Memory Trainer aktivointipeli

Tuotekoodi: 32040
79,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Trixie Memory trainer tarjoaa hauskaa yhteistä tekemistä koiralle ja ohjaajalle!

Trixie Memory Trainer aktivointipeli

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Koiran älypeli-namiautomaatti tarjoaa monipuolista ja yhteistä tekemistä koirasi kanssa. Automaatin nappia painamalla nameja vapautuu annostelukaukaloon. Voit painaa nappia itse tai opettaa koirasi sitä painamaan palkkion saadakseen. Kerralla vapautuvien namien määrää voi säännöstellä säätämällä laitteen ulostuloaukon kokoa. Vapautusnapille on laitteessa kaksi kiinnityskohtaa tai sitä voi käyttää irrallaan laitteesta. Pelin vaikeustasoa voidaan helposti nostaa lisäämällä etäisyyttä vapautuspainikkeen ja älypelin välillä.

Älypeliin on saatavana myös erillinen kaukosäädin, jonka nappia painamalla automaatista tulee ulos nameja. Kaukosäädin on tarkoitettu ohjaajan käyttöön ja sen kantama on jopa 40 metriä. Älypeli toimii paristoilla (eivät sisälly myyntipakkaukseen) tai USB-kaapelilla. Mukana on myös ohjekirja, jossa on koulutusvinkkejä. 
Pakkaus sisältää laitteen, irrotettavan namien vaoautusnapin ja kaksi eri pidikettä sen kiinnittämiseen sekä namikauhan, jolla saat nopeasti täytettyä automaatin. 

 

Käyttövinkkejä:

https://www.youtube.com/watch?v=FuSjp6xgfaA

Lisätiedot

Toimipaikka Ei