Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Tommy Wiren: Koulutuksen suunnittelu ja kirjanpito

Tuotekoodi: TWks
EAN:
Maksa erissä alk.9€/kk 
59,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee myös koulutuksessa. Kun sinulla on selkeä visio siitä, mihin olet menossa ja mitä reittiä, matkanteko on sujuvaa etkä kompuroi, jos eläin antaakin vähän enemmän kuin odotit.


Perusteellinen suunnitelma myös auttaa hahmottamaan matkan varrelle todennäköisesti osuvat kuopat ja välttämään ne. Kun tiedät, mihin olet menossa, etenet myös reippaammin. Koulutus tehostuu. Koulutuksen kirjanpito on ammattimaisen kouluttamisen merkki.


Sen lisäksi, että olet etukäteen suunnitellut mitä teet, on syytä dokumentoida, miten tämä suunnitelma on pitänyt. Näin pystyt esim. paikallistamaan jälkikäteen, missä vaiheessa ongelma esiintyi ensimmäisen kerran, mitä muuta silloin on tapahtunut, mitkä kaikki asiat ovat voineet asiaan vaikuttaa ja mihin kaikkeen ongelman ilmaantumisella on voinut olla vaikutusta. Saat myös tietoa koirastasi ja sen kyvystä oppia uusia asioita. Pystyt seuraamaan historiaa ja kehitystä aivan toisella tavalla kuin mitä pelkän muistin varassa pystyt. Ota nyt ammattikouluttajien välineet nyt osaksi omaa koulutusrutiiniasi!
Luennoitsija: Tommy Wiren
Aika: la 28.10.2017 klo 12-18
Paikka: Penttiläntie 205, Nurmijärvi

Tommy Wiren: Koulutuksen suunnittelu ja kirjanpito

Lisätiedot

Toimipaikka Ei
Kouluttaja Ei