Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Natural Menu Adulto

Tuotekoodi: adulto
EAN:
Maksa erissä alk.9€/kk 
14,90 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu, koirien viljaton täysravinto on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä. Natural Menu Adulto sisältää 70% lihaa,  ei lihajauhoa, vaan tuoreita kokonaisia kanoja,kalkkunaa ja karitsaa. Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita kuten vehnää tai soijaa, eikä sen säilömiseen ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäainetia.


Korkean sulavuuden vuoksi tuote sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuote ei enää turpoa vatsassa ja sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille, joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.


Natural Menu on niin hyvää, ettei sitä tarvitse sen enempää selitellä- kokeile itse!


Raaka-aineet: Tuoretta lihaa 70% (kanan,-kalkkunan ja karitsan lihaa),rikottua riisiä 10%, kanajauhoa, maissia, raakana lisättyä kananrasvaa, maissijauhoa, hydrolisoitua kanaa, maissigluteiinia, auringonkukkaöljyä, lohiöljyä, puristettua punajuuren ydintä, pellavaöljyä, natriumkloridia.


Ravintosisältö: Valkuainen 26%,kuituja 2%,öljyjä ja rasvoja 16%,tuhkaa 6,5%,kosteus 18%, Ca 1,4%, Fosfori 1,2%


Lisätyt aineet:


Vitamiinit ja niiden esiasteet /kemiallisesti määritellyt aineet joilla on samankaltainen vaikutus:E-672=Vitamiini A:16000 UI/kg,E-671= D3 vitamiini 1600 UI/kg,3a700=E-vitamiini /alfatokoferoliasetaatti:100mg/kg , 3a831= Vitamiini B6/pyridoksiinihydrokloridi:3mg/kg Hivenaineet ja hivenaineyhdisteet: rautasulfaattia/heptahydraatti:75mg/kg, kaliumjodidi:1,5 mg/kg, kobolttikarbonaatti /perus monohydraatti:1 mg/kg, Cu/kupari /kuparisulfaattia15mg/kg, Mn/mangaanihapokkeen sulfaatti monohydraatti:50mg/kg, sinkki/sinkkioksidi:35mg/kg, Se/natriumseleniitti;0,4 mg/kg


Säilytys kuivassa ja viileässä

Natural Menu Adulto

Lisää kuvia

Lisätiedot

EAN-Koodi Ei
Toimipaikka Ei