Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Kana Collection Tartten tilaa!!

Tuotekoodi: KCTT
EAN:
Maksa erissä alk.9€/kk 
35,90 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

 


Alasvetovalikosta löytyvät sekä kaulapannat että hihnat! Jos tarvitsemasi koko on loppu, laita sähköpostia asiakaspalveluun, niin varaamme sen sinulle ja ilmoitamme, kun tuote on ostettavissa.
Sarjakuvataitelija Milla Paloniemi ja koiranvarustekuningatar, juontaja ja artisti Kana Alanen ovat suunnitelleet yhteisen koiranvarustemalliston Tartten tilaa!! Kiroileva Siili auttaa ihmisiä ymmärtämään, että keltaisella varustetut koirat tarvitsevat syystä tai toisesta tilaa ohituksiin. Koirat ovat ujoja, arkoja tai ne eivät syystä tai toisesta halua toista koiraa - tai ihmistäkään - kovin lähelle. Koirien ohitusongelma on yleisin käytöspulma, joka johtuu usein kolmesta syystä:


- Hihnassa kulkevat koirat eivät pysty kommunikoimaan normaalisti: koirien kielellä on kohteliasta ensin viestittää elekielellä, että olen vaaraton. Tämä tarkoittaa aikaa rauhoittaville signaaleille (esim. maan haistelu, katseen, selän tai kyljen kääntäminen) ja riittävää etäisyyttä toiseen koiraan, jotta koirilla on mahdollisuus kohteliaaseen käyttäytymiseen. Koirien kielellä on todella epäkohteliasta lähestyä suoraan kohti.


- Sosiaalistaminen on puutteellista: koirilla on huonoja kokemuksia muista koirista. Huono kokemus voi syntyä jo tilanteessa, missä ihmisen mielestä ei ole mitään pelättävää. Riittää siis, että pentu pelästyy. Mitään ei tarvitse tapahtua. Aina näitä tilanteita ei omistaja välttämättä edes huomaa. Pennut harvoin oireilevat, ongelmat alkavat näkyä koiran aikuistuessa.


- Koulutus ohitustilanteisiin on kesken.


Kana Collection -mallisto on kivannäköinen, laadukas, ergonominen eikä sen valmistamiseen ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet ovat konepestäviä.


- Pannat ovat puolikiristäviä lyhytkarvaisella pehmokankaalla pehmustettuja. Koot: 24, 27, 30, 33, 36, 40 ja 45 cm (koot 50 cm ja 55 cm tulossa helmikuussa). Näistäkin isompia pantoja on mahdollista saada. Toimitusaika on pidempi, koska isot koot tehdään käsityönä. Hintaakin on vähän enemmän. HUOM! Koot 24 ja 36 loppu varastosta, mutta tilattavissa (on tulossa lisää heti, kun Posti ehtii meille asti). 


- Panta on sopiva silloin, kun kiristysosan ollessa kiristettynä äärimmilleen pannan ja kaulan väliin mahtuu pari sormea. Kiristysosan ei ole tarkoitus kuristaa. 


- Pantojen leveydet ovat: 24 - n. 3,5 cm; 27, 30 ja 33 - 4 cm, 36, 40, ja 45 cm - 5 cm


- Taluttimen pituus on 180 cm, leveyksiä on kaksi: 2 cm koossa S ja 2,5 cm koossa M. Taluttimen saa sekä liipasin että bgb-lukolla. Uutuutena taluttimessa on extra-käsilenkki koiran puoleisessa päässä. Siitä koiran saa tosi kätevästi lähitalutusetäisyydelle.


- Tulossa 3 m taluttimet (ostettavissa nyt, toimitus maaliskuussa), leveyksiä on kaksi: 2 cm koossa S ja 2,5 cm koossa M. Taluttimen saa sekä pistooli- että bgb-lukolla. Uutuutena taluttimessa on extra-käsilenkki koiran puoleisessa päässä. Siitä koiran saa tosi kätevästi lähitalutusetäisyydelle.


- 3M Scotchlite -heijastinnauhaa on koko taluttimen pituudelta sekä pannan kiristysosassa.


- Alasvetovalikosta löydät sekä pannat että hihnat.


- Kun tilaat sekä pannan että bgb-taluttimen, saat veloituksetta bgb-varmistimen (arvo 9,90 eur)


 


Tutustu ilmaisiin artikkeleihimme:
Kontakti - tapakasvatuksen ja tottelevaisuuden perusta >>
Hienosti hihnassa >>


Live- ja verkkokurssi:
Ohituskoulu >>


 

Kana Collection Tartten tilaa!!

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

35,90 €

Lisätiedot

EAN-Koodi Ei
Toimipaikka Ei