Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Heli Hyytiäinen: Hevosen biomekaniikka

Tuotekoodi: hbio
EAN:
Maksa erissä alk.9€/kk 
49,00 €

Saatavuus: Varastossa

Lyhyt tuotekuvaus

Eläinfysioterapeutti Heli Hyytiäinen luennoi koiran ja hevosen biomekaniikasta.  


Luennolla opitaan ymmärtämään eläimen liikkumisen mekaniikan perusteita:
- Miten eläin liikkuu?
- Mitkä eri mekanismit ovat erilaisten liikemuotojen takana?
- Miten tämä tulisi ottaa huomioon eläintä liikutettaessa: treenattaessa tai vammasta kuntoutettaessa?
- Miten liikkuminen muuttuu kivun myötä?
- Mitkä eri tekijät vaikuttavat eri eläinlajien liikkumiseen, ja mitä kunkin koiran/hevosen omistajan tulisi ottaa huomioon eläimensä tuki- ja liikuntaelimistöä ajatellessaan? 


Heli luennoi ensin koiran biomekaniikasta ja sitten hevosen. Voit osallistua valintasi mukaan joko vain toiseen tai molempiiin. 


Paikka: Koirakoulu Visio, Penttiläntie 205, Rajamäki
Aika:
- su 4.2.2018 klo 11-13 Koirien biomekaniikka
- su 4.2.2018  klo 14-16 Hevosten biomekaniikka
Hinnat: 
- koirat tai hevoset 49 eur
- koirat ja hevoset 89 eur 


Lue sivun alaosasta Helin esittely!

Heli Hyytiäinen: Hevosen biomekaniikka

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

Yksityiskohdat

Kuka on Heli Hyytiäinen?

  
- fysioterapeutti (AMK)
- eläinfysioterapiaan erikoistunut
- MSc in Veterinary Physiotherapy, Royal Veterinary College, Lontoo
 
Heli on valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan Ammattikorkeakoulusta tammikuussa 2000. Työskenneltyään useilla eri humaanifysioterapian erikoisaloilla, hän suoritti eläinfysioterapian erikoistumisopintoni Lahden Ammattikorkeakoulussa 2002-2003. Heli on osallistunut lukuisiin kansainvälisiinkin koulutuksiin ja kongresseihin ammattitaitonsa kartuttamiseksi.
 
Heli on suorittanut maisterin tutkinnon (MSc in Veterinary Physiotherapy) Lontoossa, Royal Veterinary Collegessa. Hän väitteli filosofian tohtoriksi eläinfysioterapian alalta vuonna 2015. Väitöskirjan aihe on: Developing a physiotherapeutic testing battery for dogs with stifle dysfunction. http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-1198-2
 
Työkokemus ja -tehtävät
Heli on oman praktiikkansa puitteissa tehnyt eläinfysioterapiaa erikoistumisestani lähtien. Hän on toiminut Yliopistollisen eläinsairaalan fysioterapeuttina vuodesta 2006. Tällä hetkellä toiminnan pääpainopiste Eläinsairaalassa on Hevossairaalan potilaiden ja asiakkaiden hoitamisessa sekä Pieneläinsairaalan osastopotilaiden kuntouttamisessa. Lisäksi hän tekee opetus- ja luentotyötä eri tahoilla.
 
Tutkimustyö
Heli on aktiivisesti mukana tutkimustyössä: koirien takapolvien ristisideongelmien tutkiminen sekä hevosten lihaksiston rakenne ja koostumus ovat tällä hetkellä työn alla olevia projekteja. Biomekaniikka ja toiminnallinen anatomia ovat erityisiä kiinnostuksen kohteita, samoin kuin hevosten kivun arvioiminen ja tuotantoeläinten fysioterapia.
 
Vapaa-aika
Helillä on kaksi hollannin työhevosta (Evita ja Kerttu), Siperian Husky (Harri) sekä maatiaiskissa (Elli); ja toivottavasti lähitulevaisuudessa myös muutama lehmä.

Lisätiedot

Toimipaikka Nurmijärvi
Kouluttaja Ei