Tervetuloa!

0 tuotetta.

Asiakaspalvelu: p. 0456 391 396 | 040 593 3131

Istuva härkä - rentoutusharjoituksia

Tuotekoodi: ih
EAN:
Maksa erissä alk.9€/kk 
220,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Lyhyt tuotekuvaus

Onko koirasi vaikea rentoutua, kun muita koiria on läsnä tai toisen treenaavat? Rentous esim. omaa vuoroa odottaessa takaa maksimaalisen suorituksen ja keskittymisen sitten, kun sen aika on, pitää koiran haitallisen stressitason matalalla, joka taas tekee hyvää terveydelle. Terveyttä ja pitkää ikää rentoutumisen kautta!


Istuva härkä -nimi tulee inkkariharjoituksista. Inkkariharjoitukset ovat istumista ja rauhoittumista milloin missäkin. Tässä tapauksessa koulutustilassa treenien jälkeen tai muuten vaan muiden koirien läsnäollessa. Aloitamme sillä, että koko ryhmä lepäilee rauhassa, oikeasti rentoutuu. Vähitellen lisäämme häiriötä siten, että kaikki koirat pystyvät kuitenkin olemaan täysin rentona. Ei ihan helppoa, mutta tavoittelemisen arvoista. Nopeasti edistyvien kanssa voidaan tehdä myös viretilan hallintaa nostamalla ja laskemalla kierroksia.  Opit hallitsemaan koirasi vireystiloja kilpailemista ajatellen.


Asiakaspalaute: Vilkas flattinarttu Räkkä kävi kurssin syksyllä 2014 alle vuoden iässä. Kurssin jälkeen omistaja Noora kuvailee: "Räkälle meni kyllä Istuva härkä selkäytimeen.  Kanssatreenaajien ilmeet on hallilla aina näkemisen arvoiset, kun Räkkä täysiltä kierroksilta pistetään kyljelle, ja se makaakin siinä sitten rauhassa" 
Kurssi uudistuu! Nyt perehdytään myös oman koiran kotihierontaan. Hieronta on yksi tapa rentouttaa koiraa. 


 

Istuva härkä - rentoutusharjoituksia

Lisää kuvia